Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Batan gemilerinden çok,batırdığı gemileri mi var ne? .. Hep kendini intihar edip duran,ama intihardan bile keyif almak için manzaralı intiharı seçen,bir gidip bir gelen,yolculukların adamı :)::)
iyi bilirim:)

Yalancılar kralı olup haşmetlü Crt'yi de yalanlarına ortak eden değerli bi'üstad(:

Akşam yine misafir var yemeğe ..Beni yalanlarıyla oyalayan...Üstelikte gönderdiği güllerin parasını dahi bana ödeten paragöz(:

Büyük başarılara imza atacağımıza inandığım sağ kolum hatta solda denebilir(:gerçek bir dahi(:

Sevgili Saniye:)Che' hayranı olduğunu tahmin ediyorum ama bence derslerine daha fazla yoğunlaşmalısın (:

Henüz yolun başında yaşam mücadelesi veren masum ve de idealist bir genç...Ona başarılar diliyor daha dikkatli olmasını öneriyorum.

Çok merak ettiğim  çok eğerli Karaeniz'in çılgın çocuğu...Sevimli çocuk nedendir bilmiyorum ama sana Deniz emek geliyor içimden(:

Annem rüyasında deniz görmüş ama nüfüsta ki zatı muhterem görüşleri yüzünden koymamış. Hala kızarım :)
Benim için meraklanmış bunun için bile ne kadar iyi biri olduğunu söylememe hiç gerek yok :)

Yine yanılmadım .Tam tahmin ettiğim gibi dünya tatlısı şirin mi şirin bir cingözdür kendileri(:
Evet O artık olmazsa olmazlarımızdandır.Haşmetlü Crt böyle istiyor ve O'nu çok seviyor.

Otoriter, düşünceli, tatlı dilli, sevgi dolu ve içten samimi gülüşü var. Hepsinde de öte kendinleri çok güzel  ::)

''Çok güzelsin çok
Ben güzelden anlarım
Göze geleceksin vallahi
Kırkbirkere maşallah
Nazar değmez inşallah''

Bu şarkı size ablacım  :)  Ben Güzelden Anlarım (Kenan Doğulu)

Evet ben güzelden anlarım ama bütün olarak; sadece fiziksel anlamda değil. Sanırım çok şanslıyım  :)

Geri