Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
asukaki' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Peki mavi olsun dediğim mavi-lacivereti çok seven arkadaşım  :P
Biraz inatçı arkadaşım herhalde  ;)
Doğru tahmin yapan arkadaşım, seni mi kıracağım ne mavi ne lacivert olsun olmuşken bordo mavi olsun hepsi ülkemin takımı dimi   :laylaylom
Yillarca kahrolsak dertten kederden,
Bilsekki kellemiz kopcak yerinden,
Sevgimiz harbiden,askimiz derinden,
Asla vazgecmeyiz
  BORDO MAVİ[/b :eglen :eglen

Ben sarı diyince lacivert demeyeceğini anladığım üye..:D Gitti bir de maviye bordoyu haykırdı ama gel gör ki sarıya dasha çok yakışırdı. :)

Sarı demişsem yanına lacivert yakışır Bu güler ise Mesut'a çok yaraşır diye düşündüğüm değerli bir insan(:

Sar_Lacivert_Gl_Resimi.jpg

deli' Alıntı:
Ben sarı diyince lacivert demeyeceğini anladığım üye..:D Gitti bir de maviye bordoyu haykırdı ama gel gör ki sarıya dasha çok yakışırdı. :)

Canın saolsun dediğim arkadaşım senin içinde  SARI MAVİ  derim. Hepsi yurdum takımı ama en iyisi hepimiz KIRMIZI BEYAZ da buluşalım diyerek konuyu noktalıyorum

crt (:

Forumda olmadığında yokluğu  her daim belli olan ablam :)

cantuuu' Alıntı:
deli' Alıntı:

Canın saolsun dediğim arkadaşım senin içinde  SARI MAVİ  derim. Hepsi yurdum takımı ama en iyisi hepimiz KIRMIZI BEYAZ da buluşalım diyerek konuyu noktalıyorum
ne mutlu türküm diyenee

Barışcıl.,takımlara dost,çetelere düşman...uZlaştırma bakanı :)

Mesut sen benim sözlerimi vede güllerimi es geç bakim.
Ampulleri patladayım(: Fenerleri söndüreyim karanlıkta kal  bana muhalefet neymiş gör dediğim bir mutlu insan(:

Eğer şaka anlaşıldıysa ben gerçekten el işareti görüyorum,dur yapar gibi şekilde.. "Ay bu cocuk ne saf " demeyin diye sölemedim  :D

Özür dilenesi,bir daha olmayacak 2denilesi Büyüğümüz :=)

Crt'yi delirtmeyen(: fazla muhalefet etmeyen (:
Hatta "en güzel renk sarı-laciverttir"  diyen adı Mesut belkide soyadı Bahtiyar yüce insan(:

crt' Alıntı:
Crt'yi delirtmeyen(: fazla muhalefet etmeyen (:
Hatta "en güzel renk sarı-laciverttir"  diyen adı Mesut belkide soyadı Bahtiyar yüce insan(:

Dünya değil ama delilik bana kalacak :) Kimseleri delirtmem. Altına da imza mı eklerim,manidar olsun :)

Teşekkürler abla :)

Güleryüzlü .:)

yokluğumdan istifade edip sarı lacivert dedirten arkadaşım :)
evettttt kırmızı beyaz diyoruz :)
cantuuu' Alıntı:
asukaki' Alıntı:
beni gülümseten arkadaşım. :)
Gülümsemek mi bu kadarcık mı yani (:  >:(  hıııh şaşırmış olman gerekirdi  8)
evet ama bir gülümseme ne kadar güzel biliyor musun gülümseme sadaka gibi sevapmış :) hele insanlara karşı gülümseme. Tabi bu devirde değişik anlaşıldığı oluyor :)

:eglen İnekleri kovalamış arkadaşım ve hala öğrenmesi gereken şeyi bulamamış dikkatsiz :P arkadaşım :eglen

Geri