Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84,251 kez görüntülenmiş, 496 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kerim ne o çok neşelisin ?
Çarşı'yı ilk defa senden duymuştum ya hani,yuh bana nasıl da eksik kalmışım diye söylenmiştim ..Nede de olsa kardeş takım sayılırız dimi canım?:)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Ben Fenerbahçeyi sevmiyorum.. Ama tabi bunu arkadaşlıkla kişilerle karıştırmıyorum :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kerim ben çok kırdın çok . :(
Şu an bedbaht olmuş durumdayım .Bari bana  bir sarı kanarya alda moralim düzelsin :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Anlatayım ama uzun hikaye ..
Aslında çocukken Cimbomlıuydum...Kalecisi Yasin takımdan (sanırım siyasi bir nedenle) ayrılmış çocukluk işte bizde kendi kendimize fenerli olduk .Şimdide vazgeçemiyoruz .Ama artık fazlaca  ilgilenmiyorum.Kupayı alırsak mutlu olmam için küçük bir detay diyelim :)

Fanatik misin ?

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Fanatiğim.. İstanbulda yaşamanın tek nedeni olabilir sanırım benim için  :p  ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kerim'in azimli ve karalı bir genç olduğunu onu ilk tanıdığımda anlamıştım.
İnşallah o çok istediği polisliği kazanacak ..Crt ablasını grurlandıracak .Çünkü o şiddete karşı sevgi dolu yüreğiyle  mesleğinin gereklerini olması gerektiği gibi engüzel biçimde yerine getirecek.

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
İnşallah :) Hayırlısı olsun ya.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim ablacım :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Biliyorum başaracaksın .Yüzündeki omasum ve sevecen ifade hiç kaybolmasın canım ..
Yılgınlık yok .Ve bekliyorum unutma .

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Strese giriyom ama  ;D Olmayabilrde yani şartları değiştirmişler.. Uğraşcam ama..

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Günaydın Mesut inşallah :)
Bana araba lazım bulabilir misiniz ? :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Tabiki
Satın alacaksan bizimkini satıyoruz burdan ilan gibi olmasın. :) sana saatalıom arkadaşlığımız pekişir :)hehe

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bizde 82 model 280 se var full özellik var tank gibi 6 silindir :) ama başkası kullanıyor artık. gel madem merso istiyosun sana muadilini verelim bizim nissan  maxima yı V6 daha yarım gazda 150 diyo :)

Joponya ya arabayla gşidecek olan arkadaşım :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yok yok ben diyorum başkada babam takmış durumda :)  Ama bir gün gelirsem gezme sözünü alayım :D
Arabayla gidemiyorum yahu denizden kaçışım yok oraya :) Gidip Japonların abd yi ülkelerinden kovmak için yapılan eylemlere katılalım :)
Daha önce hiç canlı Japon gördün mü :)