Kerim ne o çok neşelisin ? Çarşı'yı ilk defa senden duymuştum ya hani,yuh bana nasıl da eksik kalmışım diye söylenmiştim ..Nede de olsa kardeş takım sayılırız dimi canım?
Anlatayım ama uzun hikaye .. Aslında çocukken Cimbomlıuydum...Kalecisi Yasin takımdan (sanırım siyasi bir nedenle) ayrılmış çocukluk işte bizde kendi kendimize fenerli olduk .Şimdide vazgeçemiyoruz .Ama artık fazlaca ilgilenmiyorum.Kupayı alırsak mutlu olmam için küçük bir detay diyelim
Kerim'in azimli ve karalı bir genç olduğunu onu ilk tanıdığımda anlamıştım. İnşallah o çok istediği polisliği kazanacak ..Crt ablasını grurlandıracak .Çünkü o şiddete karşı sevgi dolu yüreğiyle mesleğinin gereklerini olması gerektiği gibi engüzel biçimde yerine getirecek.
Bizde 82 model 280 se var full özellik var tank gibi 6 silindir ama başkası kullanıyor artık. gel madem merso istiyosun sana muadilini verelim bizim nissan maxima yı V6 daha yarım gazda 150 diyo
Yok yok ben diyorum başkada babam takmış durumda Ama bir gün gelirsem gezme sözünü alayım Arabayla gidemiyorum yahu denizden kaçışım yok oraya Gidip Japonların abd yi ülkelerinden kovmak için yapılan eylemlere katılalım Daha önce hiç canlı Japon gördün mü
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.