Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  Vakit tamam ...Hepinize güzel bir hafta sonu diliyor şimdi kursa gidiyorum(:

http://www.youtube.com/watch?v=grtj-x4iEBE

Bu pazar bursa da yağmur vardı gün boyu.. Ama ben bu pazar çok mutluydum . :) Kursağımda kalmasın.. Çok mutluyum .. Çok .. :)

Pazar günleri bunaltır öyle sıkarki insanı...Pazartesi günü sendroma girer toparlanmaya normale dönmete çalışırsın...
Bir bakmışsınki  günler günleri kovalıyor ömür tükeniyor zaman su gibi akıp gidiyor ve çaresiz öylece bakakalıyorsun (:
Neyse mademki hayat devam ediyor karamsar tablolar çizmeyi bırakalım, güzel bakalım ki güzel görebilelim.
Pamuk ipliğine bağladığımız umutlarımıza tutunmaya çalırken işte yeni bir güne daha merhaba...

İşte günün dahiyane incisi (:
Yetkili vede ilgili kişiler ... Mesaiye gün ışığı ayarlaması yapıp yazın 06.00`da işe başlanması hatta  Cumartesi de çalışılsın diyormuş ...
İşçi-memur zaten perişan canınıda alın bitsin bu çile.!

İzleniyor...Dinleniyor...Fişleniyoruz derken şimdide yeni ZAMLARLA güncelleniyoruz(:
Ne mutlu bizeki direncimiz yerinde yıkılmadık hala ayaktayız ve hala yaşıyoruz.!
  Hamdo&un(:

Tüm dualarımız  siz sevgili (çocuklarımız)gençler için , hepimiz için ..Ancak  umutlarınızı yitirmeden mücadele edebilinki hayatınız daha da anlamlı olsun...
İyi geceler diliyorum sevgiler hepinize.

Eniseöz:) Ne olur üzülme ..Sayılı gündür çabuk geçer...
Vatanın yılmaz savunucuları tüm mehmetciklerimize selam olsun...
Gurur duyuyoruz sizlerle ve dualarımız sizin içindir...

Geri