Tarih 11.11.11 11:11.2011 Yine aynı ben, yine aynı biz... Yine aynı dünya... Demek ki abartılacak bişey yok... Medyumlar ,kahinler işbaşına Teyakkuz halinde olmak gerek ne olur ne olmazzzzzzzTsunemi ,deprem vs.bir bakarsınızki dünya batmış kurtulmuşuz derdinden tasasından dediğime bakmayın aslında korkağın tekiyim ben..(İtirafname)
Hayatın bunca çirkefliğine boyun eğmeden herşeye rağmen onurlu bir duruş serdileyebiliyorsan eğer... Kendi kahramanın kendin olacak ve önce kendinle gurur duyacaksın...
İşte sevindirici bir haber daha Jens Havskov büyük Marmara depreminin 30 yıl içinde gerçekleşeceğini belirtmiş... Böylece İstanbul'daki çarpık kentleşme son bulur ..Varoşlar ve aşırı göç ortadan kalkar... Ne demişler her hayırda bir şer vardır... Her ne kadar biz görememiş enkaz altında kalsak bile Dubayi'leşirsinz artık.!
Daha gün ağarmadan sabahın seherinde zır zır alarmı çalan beni deliye çeviren, bugün beni yine uykusuz bırakan telefonum.! O sinirle duvara fırlatıp seni kırmak isterdim ama. Dua etki kıyamadım paraya çok cimriyim çok
Arkadaş dediğin tam düştüğün anda hiç düşünmeden seni bataktan çekip çıkartandır. Umut'tur........Sevgi'dir.........Barış'tır........ Tam anlamıyla gerçek bir yoldaştır.
Tekrar anımsadım : ancak olduğun şeyi paylaşabilirsin ve paylaştığında, O sana geri döner.KURAL budur.Yaşam ona fırlattığın her şeyi yansıtır ve taklit eder....
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.