Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mesut bilmezmisin ki kaderi yazanda silende benim(:
Aday konusunda kararlar benden çıkar  dimi canım?(:

Unutulduk demek ..Bunu bir köşe yeyazıyorum. Mesutttt:) bunun hesabı en kısa zamanda sorulacaktır bilesin(:

Mesut bırak bu işleri ve aklını başına al gidilecek tek yol ....m diyor başka bi'şey söylemiyorum (anladın dimi canım?)
Şimdi ben kaçar ...Yol çizme projelerine devam (:

Heeeey sana diyorum; başta sen olmak üzere , ben ,o, onlar,....... yani hepimiz ve dön bak gözünle görebildiğin herşey SAHTE  ;)
İyi ya da kötü tek gerçek dışında bir son var. O yüzden bu sahte dünya da üzülmenin mızmızlanmanında anlamı yok ;) Sinirlendin mi SAHTEEEE de geç  :)

Yalin - Sahte

Yine coşmuş devletlü büyüklerimiz "Beraber Yürüdük Biz Bu Yolarda" diyor şarkı söyleyip duruyorlar(: 
Yürdüğünüz yollar kapanırda dönüşünüz olmaz inşallah demiyor şu an gülüyorum halinize.!

Aşk konusunda yorum yapmayacağım ...Gençlerin hayallerini yıkmayalım(:
Tubacım senle tanışmak için sabırsızlanıyorum...Anıl beni tasvir ederken ,diktatör ruhlu ,baskıcı ve inatçı hatta gıcıkhatta sosyal bir bela olduğumu söylüyor ama inanma sen ona tamamen yalannnnnn(:

Bir nefes al ver... Bu kadar kısa işte ömür, son dakikalarını yaşıyor olabilirsin...

Peki bu kadar kısa ömürde neden sevdiklerimizi değiştirme çabasına gireriz. Aynı hataya bende düşerim, onları değiştirmek için zehir ederiz hayatlarımızı... Yaşadığımız zamanın kıymetini kaybedince anlarız, kaybetmeden iyi tarafından bakmayı öğrenmek gerek başta ben olmak üzere : )

Perfeito İyi Seyirler..

crt' Alıntı:
Aşk konusunda yorum yapmayacağım ...Gençlerin hayallerini yıkmayalım(:
Tubacım senle tanışmak için sabırsızlanıyorum...Anıl beni tasvir ederken ,diktatör ruhlu ,baskıcı ve inatçı hatta gıcıkhatta sosyal bir bela olduğumu söylüyor ama inanma sen ona tamamen yalannnnnn(:

Ben daha çok sabırsızlanıyorum  :alkis  aynı beni tasvir etmiş :)  o halde şimdi daha çok sabırsızlanıyorum :)

Bu durumda demekki ikimizde  bir elmanın iki yarısı gibiyiz dolayısıyla hiçç hayal kırıklığı yaşamayacağız ve çok anlaşacağız(:
Bakalım Anıl buna de diyecek yoksa bizi kıskanacak mı çok merak ediyorum (:

Sevgiyi paylaşamamak kıskanlılmakta güzeldi (:
Ve diyorumki yüreğinizdeki o sımsıcak sevgi ve umutlarınız  hiç tükenmesinki yaşama daha bi'sıkı bağlanabilesiniz ...
Sevgiler hepinize

Geri