Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstesende istemesende sevsende sevmesende ölenlerin ardından da hep ağlanıyor. Bıraktım ben içerlerimi yaksın diye
Trabzon ağzıyla konuşmak vardı sizle
Toplumsal çöküntünün yaşandığı şu günlerde siyasi ahlak iyice dibe vurmuş gizli çekilen kasetler saçılmış dört bir yana..
Yanlışa yanlışla giderin kınıyorum hepsini.! Ve hergün biraz daha küçülüyorlar gözümde..
"Lütfen acele edin "dedim ..Onlar haşmetlü Crt'den çekinirler .24 saat içerisinde mutlak geleceklerdir
Sen biraz daha dayan ..Yanınında su- kolanya falan yok mu ?
Kaç defa söyledim sana şu bağımlılıktan kurtul bırak kolanya içmeyi bari cola iç diye
Madem haşmetlü Crt'yi dinlemiyorsun herşeyi ters görde aklın başına gelsin bakim
Doğa arkadaşımın yoğun isteği üzerine evimi terkeylemiş"teptili mekanda hayır vardır "demiş onlara gelmişim ama hane sahipleri derin uykuda hala
Bari dedim nete gireyim...Bir başkasının bilgisayarını kullanmak ne zor şeymiş.!
Crt açamasın diye birde şifre koymuş ki aman da aman
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.