Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok bilen çabuk ölürmüş diye bir söz duymuştum ..O gün bu gündür öğrenmek için hiiççç bir çaba göstermiyor ve susuyorum (: (itirafname)

İstesende istemesende sevsende sevmesende ölenlerin ardından da hep ağlanıyor. Bıraktım ben içerlerimi yaksın diye :D
Trabzon ağzıyla konuşmak vardı sizle :P

Toplumsal çöküntünün yaşandığı şu günlerde siyasi ahlak  iyice dibe vurmuş  gizli çekilen kasetler saçılmış dört bir yana..
Yanlışa yanlışla giderin kınıyorum hepsini.! Ve hergün biraz daha küçülüyorlar gözümde..

Yapma Mesut:)Tam çıkmak üzereydim şimdi benide paniklettin .
Acile telefon açıyorum hemen bir ambulans lütfen(:

"Lütfen acele edin "dedim ..Onlar haşmetlü Crt'den çekinirler .24 saat içerisinde mutlak geleceklerdir(:
Sen biraz daha dayan ..Yanınında su- kolanya falan yok mu ? (:

Kaç defa söyledim sana şu bağımlılıktan kurtul bırak kolanya içmeyi bari cola iç diye(:
Madem haşmetlü Crt'yi dinlemiyorsun herşeyi ters görde aklın başına gelsin bakim(:

trc.. trc . aaa tereci nin ünsüz harfleri.. Abla tersten de harika görünüyor ismin  pek manidar :):)  tereci ye tere satamam :)

Mesut harikasın ... Şu an gülme krizine girdim ...
10.gif

Crt'nin evine acilen bir ambulans(:

Doğa arkadaşımın yoğun isteği üzerine evimi terkeylemiş"teptili mekanda hayır vardır "demiş onlara gelmişim ama  hane sahipleri derin uykuda hala(:
Bari dedim nete gireyim...Bir başkasının bilgisayarını kullanmak ne zor şeymiş.!
Crt açamasın diye birde şifre koymuş ki aman da aman (:

Geri