Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abla ben anlamadım mı yani :):)nSanki bilmiyorsun,her hafta sonu alışveriş yaptığın ter,barbunya adalarında, ya man selam,merhaba anlamında :)
Neyse bir daha olmaz özür diliyorum.
kusura bakmayın :)

Şeyhülislam hazretleri ne o haşmetli Crt'ye karşı örgütlenme çalışmalarına mı başladın he? (:

İyi bakalım bu defalık senin dediğin gibi olsun bari(:
Zaten benim savunacak bir fikrim ,bir kedim bile yok :o

Hızla yaygınlaşan baskı ve şiddet  bireysel korkuları  harekete geçiriyor ve linç kültürü olağanlaştırılıyor.

deli' Alıntı:
Abla ben anlamadım mı yani :):)nSanki bilmiyorsun,her hafta sonu alışveriş yaptığın ter,barbunya adalarında, ya man selam,merhaba anlamında :)
Neyse bir daha olmaz özür diliyorum.
kusura bakmayın :)

Mesut:) "Gökçe sen anladın" derken ifade etmek istediğim
Gökçe(msn) konuşurken.Türkçeyi katletme konusunda  beni eleşttirmiştide beni onun içi söyledim .
Amacım sizi üzmek değildi özür dilmene gerek yok canım . yorumun şu an dikkatimi çekti gerçekten bende üzüldüm.
Sevgiler

Yahu ne garipleştiriyorsunuz işi anlamıyorum ki :) crt ben anladımsöylemek istediğini ona göre cevap verdim de mesur yanlışmı anladı acaba  :)

Sabah sabah sinirlerim devre dışı kaldı yine
"Bunlar varya bunlar ...! Örümcekler yarasalar... Küllü kafir küfür bunlar"

Geride kalanlar seni geçmişine çekmek için tüm çabayı göstersede inanma, sahte gözyaşlarına kanma, güvenme, kim sana acıdı ki şimdi sen acıyorsun... sakın ha sakın ardına  bakma yolcu   ;)

Geri