Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Botanik bahçelerinde
Kampüslerde
Endüstriyel alanlarda
Karayollarında
Kıyı ve denizlerde
Meydanlarda
Mezarlıklarda
Milli parklarda
Nehirlerde
Ormanlarda
Oyun alanlarında
Parklarda
Sokaklarda
Sulak alanlarda
Tarihi çevrelerde
Tarım alanlarında
Yaşadığımız yerlerde

BİZ VARIZ.. PEYZAJ MİMARLARI
**** 13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'nü kutlarım ****​

crt' Alıntı:
Tuba:) Türker'in yarışmadan kazanacağı paranın % de 90 'ı benim kalanı aranızda kardeş payı yapın .
Söylenmek yok sorun istemiyorum bu da böyle biline (:

Neler oluyor burdaaa benden habersiz ?? Hırsız var yetişin a dostlar  ;D :D

turtur' Alıntı:
crt' Alıntı:
Tuba:) Türker'in yarışmadan kazanacağı paranın % de 90 'ı benim kalanı aranızda kardeş payı yapın .
Söylenmek yok sorun istemiyorum bu da böyle biline (:

Neler oluyor burdaaa benden habersiz ?? Hırsız var yetişin a dostlar  ;D :D

Hırsız mı... Biri benimi çağırdı GELDİM. Evet buyrun benim :ahah

Emre bu kadar yüksek sesle müzik dinlediğin ve apartmanı ayağa kaldırdığın için sana sinir oluyorum.!
Sevinçlerim ,acılarım vede yalanlarımla beraber işte gidiyorum(:
Ne zaman dönerim bilmiyorum...

Beni bilerek ya da bilmeyerek,aşağılık bakışlarla kapalı bir kutuya kilitleyen zihniyet abideleri !!! Sağolun.
Sayeniz de artık 'ben açıldım',kutuya gerek kalmadı,varsın kilitli kalsın..
Yandınız siz! Hem de nasıl yandınız..
Az kaldı.. Büyük mü konuşuyor muşum,yoksa küçük mü duyuyor muşsunuz,göreceksiniz...
Gözlerini dört açmanıza da gerek yok,ben dört görünürüm size merak etmeyin.
Ben çirkinim,ban malım,ben okumadım,ben cahilim, beceriksizim,ben cesaretsizim,ben safım,ben salağım,duyguzum,kötüyüm ben... Öyle mi?
Evet dediğiniz gibiyim..
Peki siz, kimsiniz acaba?

2011 mart 17  23:50

deli' Alıntı:
Beni bilerek ya da bilmeyerek,aşağılık bakışlarla kapalı bir kutuya kilitleyen zihniyet abideleri !!!  
Ben çirkinim,ban malım,ben okumadım,ben cahilim, beceriksizim,ben cesaretsizim,ben safım,ben salağım,duyguzum,kötüyüm ben... Öyle mi?
Evet dediğiniz gibiyim..

Yazdıklarını okuduğumda içimde garip bir acı hissetim ve tekrardan geri geldim.
Onlar belki okumuş belki de çok zengin ama onlar sevgisiz ,yüreksiz ve onlar cahil cesaretine kapılmış  birer 'hiç!' diyorum ve gidiyorum.
Şimdi biraz daha sakin olmalı, bitirilmesi gereken  işler ve yalnızlığımla başmaşa kalmalıyım (:

Varsayımlardan yola çıkarak kendimi riske atamam (: İstanbul'dan ayrılmak istemem (:

Özledim... Gülen bir yüz neşeli bir ses tonu çıkarsız ilişkileri.
Sevemedim ya kimseyi afrikada ki çocuklarada yardım edemedim ? Daha kendi ülkemizde ki sokak çocuklarına yardım edemezken. Bazen utanıyorum kimileri açlıktan ölürken çoğumuz şikayetçiyiz...

"Üç şeyi kötü günlerde dene: Dostunu, eşini ve sabrını "diye bir söz okudum az önce..
Oysa kötü güne düşmüşsem denemeye ne gerek?Zaten yalnız kalacağımı bildiğim için hep güçlü olmaya çalıştım ,çalışıyorum ki eyvallah etmeyelim kimseye (:
İnsanlar deneme tahtası değil bırakın içinden geldiği gibi davransınlar ki maskeleri düşsün biran önce ve anlayalım kimmiş bunlar !

crt' Alıntı:
deli' Alıntı:
Beni bilerek ya da bilmeyerek,aşağılık bakışlarla kapalı bir kutuya kilitleyen zihniyet abideleri !!! 
Evet dediğiniz gibiyim..

Abla... İşte böylelerini duymayacaksın,çünkü ; ilerde onlar seni 'dinleyecekler'..

Yazdıklarını okuduğumda içimde garip bir acı hissetim ve tekrardan geri geldim.
Onlar belki okumuş belki de çok zengin ama onlar sevgisiz ,yüreksiz ve onlar cahil cesaretine kapılmış  birer 'hiç!' diyorum ve gidiyorum.
Şimdi biraz daha sakin olmalı, bitirilmesi gereken  işler ve yalnızlığımla başmaşa kalmalıyım (:

Geri