Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olmuşken benzinin litresi 30 $ olsa da hayatın tadına varsak.
Sanki direncim gün güne daha'bi artıyor.Doya doya yaşıyorum hayatı ve merhaba diyorum gelecek olan yeni zamlara(:

crt' Alıntı:
Olmuşken benzinin litresi 30 $ olsa da hayatın tadına varsak.
Sanki direncim gün güne daha'bi artıyor.Doya doya yaşıyorum hayatı ve merhaba diyorum gelecek olan yeni zamlara(:

Crt araban yok sanırım  ;D 30 dolar diyorsun yani busefer metrobüste cama değil tavana yapışırız herhal  ;D

Türker:) İstanbul'da yaşarsında araba olmaz mı hiç(:
Ancak akaryakıt firmaları benzine 6-8 kuruş zam yaptıya hani.
Haberi duyunca duygulandım birden ve bu beni derinden etkileyen  hislerimi sizlerlede paylaşayım istedim(:
Ne kızıyorsun ya.  :(Moral vermeye çalışıyorum anlasana"Benzin vardıda biz mi içtik" demem dahamı iyi olurdu? (:

Aslında 'Nerdee' dediğiniz kişiler,ulaşılması en kolay kişilerdir..Fazla var hemde.. Ama zorlayarak zora sahip olmayı adet edinmiş olanlar,her kolay ulaşılanı hafiften sayarlar ve etrafta 'anne' gibi birini arar dururlar..Sonra 'baba'yı alırlar.. Söz meclis dışı..

Mademki söz meclisten dışarı üzerimize alınmak için neden yok.!
 Zaten  kırılmak için ipince bi'dal olmak gerekiyormuş. Kütükte değiliz ,hamdolsun yaşayıp gidiyoruz dimi Mesut?

Geçen yıl bu zamanlar'da havalar daha bi sıcaktı... Bu yıl yaz gelmeyecek gibi.  Yansın bu gezegen yansın...

crt' Alıntı:
Mademki söz meclisten dışarı üzerimize alınmak için neden yok.!
  Zaten  kırılmak için ipince bi'dal olmak gerekiyormuş. Kütükte değiliz ,hamdolsun yaşayıp gidiyoruz dimi Mesut?

öyle :) yanlış anlattım yine:) tabiki burada kimse yok üzerine alıncak.. :) cümle,kıymet bilmeyenlere ithafendi.. :)
Burası şeker gibi şükür,öylede kalsın diliyorum :)

Çılıdırmamak elde değil ha... İnsanların başka insanlara bi parça saygısı yoksa bile saygısızlık etmesin yahu... İlla fikirsel napalm kullan kökümüzü kurut,on yıllarca bu beyinde fikir bitmesin diyorlar... Acımasız olduğumdan da habersizler...

Önce ben dediler,
Önce benim kanım canım dediler,
Önce kendi karınları doyurdular,
Duyarsız oldular,
Bencil oldular,

Berbat bir dünya da yaşıyoruz. Herkes kendi çıkarı için yaşıyor neden önce ben demiyorum. Neden kendimi düşünmüyorum. Kim beni umursuyor ki ben neden herkesi umursuyorum . Bu duyguyu yaşamak istemiyorum. Tek bir gün kendim için yaşamalıyım. Bencillik yapmalıyım, insanları kırmalıyım bakıyorum bunu yapanlar mutlu bende böyle olmalıyım çok değil birgün.
İnsanlardan SI KIL DIM! bu kadar duyarsız olunmaz bu kadar bencil olunmaz   :sinirli

Sevenlerime (Pek yoktur ama) duyurulur... Vasiyetimdir;cenazemde farid farjad çalsın... Can kulağı ile olmasa da dinlerim ben onu...

Ruhuna  sesleniyor o adam insanın... Hiç bi duyuya ihtiyaç duymuyorsun. O derece işte...  Ve teşekkür ediyorum... Sağolasın.

Geri