Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yahu sıfır al,cillop gibi . ikinci el felan ,hem iki kişinin kullandığı teknoloji ,teknoloji değildir :)

Japonyayla o kadar irtibat halindesin,teknoloji devinin ilhamını almışsın ama bu hareketi sana yakıştıramadım hiç.. :) :)

Sorma Mesut para işte gözü çıkacısa :) Japonya'da varda kayıtsız olunca olmuyor bir ara çine daldık adamlar dandik hiç Japonlara çekmemişler :)

Evet öyle.. ama telefon hastaları var adamın ayağında ayakkabısı yok maaşını gidiyor telefona veriyor.. diyorsun ki bu sefil şıraaaak biçıkarıyor abi delik cebinden sürgülü kapaklıyı yağ gibi .. şaşıp kalıyorsun.. hastalık yahu.
ben en son askerdeyken aldım 50 tl ye halaa onu kulannıyorum :)

asukaki' Alıntı:
Oradan buldum bir tane ikinci elde telefonu baktırmak istiyorum :D temizmi diilmi diye :)

Kardeşim 2. el telefonu babandan dahi olsa almayacaksın .Ben zamanında aldımda ne oldu ,elimden hocalar aldı  ;D
Az sabret elbet istediğin marka-modeli alacaksın bence 2. eline vericek kadar paran varsa madem ;)
O değilde,acilen yeni bir tele ihtiyacım var ama mümkünse klavyeli olmasın.Telefona benzesin biraz :D

Hemen söyleyeyim..bikere şarjı en az 2 gün gitmeli.Görünüşü asla kaba ve büyük olmamalı,menüsü hızlı,wireless olan,5 mp çözünürlük en az ..nedir en az parayla bulma şansım gökçecim? :)

asukaki' Alıntı:
Hayır ya aklıma bile gelmedi :) sadece model konusunda yardımım dokunur diye düşündüm :)
mesaj saatine bakar mısın erincan erzincan :)
size iyi geceler der,hayır ve telefon işlerinde kolaylıklar dilerim  . Güzel rüyalar görün :)

asukaki' Alıntı:
Türker bir iki marka var ama bilemiyorum :) lg ye bakmanını öneririm :)

Önceleri LG nin bir modelini beğenmiştim dediğin gibi hani şu tuş takımı şeffaf olan belki bilirsin.Kimsedede görmedim ama fiyatıda çok güzeldi  ;D

evet doğrudur 8 mp ))
aslında fiyatı çok önemli değil çünkü 1 sefer alıyosun .Aldıkmı iyi almalı ama tabii 1 milyarı aşmamalı gerek yok ..
Herkese iyi geceler diliyorum  :baliktayim

Geri