Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklısın, beni seven bir avukat bulmak zor olacak :) Ama açılsın dava,savunmam hazır.

'Hakim bey(hakim benim) ..
Ben ,her sene bugün,bazılarına 'rica etsem doğum günümü kutlar mısınız?' demek zorunda kalıyorum.
Hayır hatırlatmasam,söylemesem ,suçlu sonra ben oluyorum.
Sonradan ' aaa bilmiyoduk,neden söylemedin,biz neciyiz ayıp ettin ha darıldım şimdi' ayağına yatıyorlar. komik oluyor :))
Bu arada ben hiç doğum günüü kutlamadım,başkalarınınkini kutlamışımdır o başka.. Önemi olduğundan değil ama insan hissetme istiyor,hatırlanmak güzel şey..

Mesut bilsem kutlarım kutlamam mı ? Hatta sen adresini ver hediye bile göndereyim ben :) Olur mu ? Canım doğum günü kutlanmadan ben olsam seri katil olurdum  ;)

Sevgili Mesut ,geçmiş doğum günün kutlu olsun ..En azından burdan biz kutlayalım bari herkes adına .

Çok teşekkürler turtur abi :).. Asusaki çok nazik cömertsin sağol . Seneye ilk kutamamda ilk hediyem için teklifini kabul ediyorum :) sırf bunun için kutlama yapacam ikram-hediye geri çevrilmez :) inş.
Bu arada lafı geçmişken,bana dilediklerinin bin misli,benim için dileyenlerin olsun. :)

Şimdilik çıkmam gerekiyor berbere gitmem gerek :) Akşama görüşürüz burada olunda :)
sagopa kajmer yaşlı planet
Ben bulutlarımda bir melekle karşılaştım ,çok güzeldi aşık olamadım.
Barışık halde karışık hislerimden yorgan yaptım.
Gece yatarken üzerime örttüm yalnızlığımı,kapandım...
Aşkımın gözyaşları deniz,içinde Yunus balıkları,ne zaman duracak bilmem kafamın dönme dolapları.
İnecek var,durdurun dünyayı !...
  ;)

Bugünden itibaren Türkçe derslerine başlayacağım. Matematiğe gösterdim özeni Türkçe'ye göstermediğim için çok kızıyorum kendime :doverim :doverim

cantuuu' Alıntı:
Bugünden itibaren Türkçe derslerine başlayacağım. Matematiğe gösterdim özeni Türkçe'ye göstermediğim için çok kızıyorum kendime :doverim :doverim
cantuuu haklısın nedense Türkçe'ye pek bir özensiz davranıyoruz kolay geliyor galiba ama içine daldıkça ne kadar yanlış kullandığımızı görüyoruz.
deli' Alıntı:
Kendimi birşey sanmış gibi hissettim..
Mesut nen var ?
Korsan' Alıntı:
Bazen, bazı durumların olgunlaşması için "zaman" şarttır... Zamanla yoldaş zamanla...
Zamanla yoğrul zamanla piş ama en önemlisi toprak gibi dingin olmayı bil. :)Haklısın korsan:)

Mantık ve hisler bir birine ne kadar zıt ama bir o kadar da aynı, söylese kaç vakit geçmesi gerekli kaç...

Akıl diyor;kapat kendini bi yere,yaz aşk'ın kutadgu bilig'ini,bir sürü insanı intihara sürükle...
Bu ne yahu aşk,aşk,aşk,aşk... Dua edin benden okumuyorsunuz bu menem kavramı... A derseniz n'olayım :)

Herkesten uzağa gitmek istiyorum kimsenin beni bulamadığı bir yerlere. Belki Dersim'de bir eve belki Osaka'da ki bir dağda. Hayvanlar arkadaşım olsun yeter. İnsandan daha güvenilir ve sadık dostlar...

Kileri bilemem.Yani 15-20 kilometre vardır aramızdada anlamadım neden istanbul ve bahçeşehir?  :)

Geri