Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu gün sanıyordum. Çayımı demledim,sigaram var,cipsim,colam,çerezim vs vs vs... Tek eksik maç yayını idi. Günleri şaşırmışım :)

Hayırdır forumun sevgili arkadaşları neyiniz var yüzünüzden düşen bin parça görende dicek kişisel gelişim değil derbeder forumu :)
Mesut kardeş :)  söylediğini bir bakmam lazım :) bilinçsiz bilinçaltı dikkat çekici :)

cantuuu daha çayı yeni demledim bilemiyorum artık bir seçim yapmalısın :) ya forumda kalıp sohbet edersin ya da gidip uyursun sabah neler kaçırdığına bakarsın  ;D

Derdin sendendir bilmezsin,
Çaren de sendedir görmezsin.
Evrende bir noktayım sanırsın,tüm alemler, kainat
Sen de özetlenmiştir de göremezsin..

Hislerime  tercüman olsun istedim ama  faceden (Ç)alıntıdır.(:

crt' Alıntı:
Derdin sendendir bilmezsin,
Çaren de sendedir görmezsin.
Evrende bir noktayım sanırsın,tüm alemler, kainat
Sen de özetlenmiştir de göremezsin..

Güzeldi . Hep böyle düşünürüm. Herşey içiçedir.

Mesut:)bende çok beğenmiştim.
Ha bu arada biliyormusun  bugün Gökçe'ye(asuzaki) ynlışlıkla iki defa Mesut dedim ve ihtar aldım (:

asukaki' Alıntı:
Açıcam bu facebooku sonunda :) Bazen dışarda bile dışlanıyorum :)

Gökçe:) face sayfanı açmanı kesinlikle öneriyorum hem bende seni eklerim kimmiş sosyal bela CRT öğrenirsin hane(:
Bilinçli kullanılldığı takdirde gerçekten çok güzel .Ki sen bunun zaten farkındasın.

Seslenişi gördüm de akraban olana diye algıladım herhalde öyle:)
Hatta fırça yemişsin ama ben göremedim:)  
crt' Alıntı:
Mesut:)bende çok beğenmiştim.
Ha bu arada biliyormusun  bugün Gökçe'ye(asuzaki) ynlışlıkla iki defa Mesut dedim ve ihtar aldım (:

Açmayı düşünüyorum :) Sırf yeni doğan üniversite arkadaşımın bebeğini görmek için. Umarım ziyarete gidebilirim. Yakında zaten :) hem amca hem dayı oldum bir bebekle :))

Sevgili Mesut:)Bugün ekip toplanmış sohbet ediyoruz .Sitede hararetli tartışmalar vardı.Biran senide aramızda sandım  derken isimler karıştı.
Gökçe:)Kim bu mesut diye bağırdı çağırdı.Çok korktum.(: Hemen acile cile kaldırdılar ama şimdi iyiyim (:

Uykumla kavga ettim geldim yenilmedim yattım geri kalktım  :) :) İyi mi kötü mü yaptım bilemedim,

Ama bir kahve içeyim en iyisi sevmesemde şu sersemlik gitsin üzerimden:)

Elma varsa elma yemeni tavsiye ederim cantuu .:) Kahve keyif içinse benimde canım çekti alıp geleyim . ısmarlayan da yok napayım .Hem laubali de olmak istemiyorum şimdi. Yok yok sağolun düşünmeniz yeter..
Hop !kendine gel dedi içses

Hadi neşeli bir şarkı açın şuan meraktan dinledim nazan önce çirkin olsun benim olsun şarkısını öneriyorum  :)
Ayrıca turbo takıcam kendime yakında yine geçtin beni cantuuu :) büyütmüyorum faceyi sadece ne bileyim biraz soğuduk küsüştük :)
Mesuta katılıyorum elma daha iyi uyku açtığı bilimsel olarak kanıtlandı ama artık gelsin şu mesaj kaçıncı defa geçiliyorum :)

Geri