Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili Roza:) Teşekkürler beğeneceğinizi biliyordum...
Bu güzel şiiri ben sizlele paylaştım  artık sizlerde sevdiklerinizle paylaşırsınız .

Bir insan sürekli uyumak istermi ya ben istedim oldu :)
depresyondamıyım yoksa mevsim geçişi mi nedir bu ağırlık anlayamadım hadi hayırlısı  :-[

eniseoz' Alıntı:
depresyondamıyım yoksa mevsim geçişi mi nedir bu ağırlık anlayamadım hadi hayırlısı  :-[

Beklediğin birşey,veya boşa geçtiğini düşündüğün günler buna sebep olabilir eniseoz ;)

turtur' Alıntı:
eniseoz' Alıntı:

Beklediğin birşey,veya boşa geçtiğini düşündüğün günler buna sebep olabilir eniseoz ;)
Evet sanırım farkında olmasamda böyle bir duygum var içimde
kaçış yolu olarak uyumayı kullanıyorum sanrım  :-[

Sevgili Turtur:) Tam bir özgün halk müziği sevdalısıyım desem abartmış olmam hane(:umarım sizlerde beğenirsiniz?

"Bu hayat geçmez böyle
Türküler çalıp söyle
Halaylarla elele
şeytana güle güle"
crt

diyorum ve  görüşmek üzere şimdilik hepinize  iyi geceler diliyorum:)

crt' Alıntı:
Sevgili Turtur:) Tam bir özgün halk müziği sevdalısıyım desem abartmış olmam hane(:umarım sizlerde beğenirsiniz?

"Bu hayat geçmez böyle
Türküler çalıp söyle
Halaylarla elele
şeytana güle güle"
crt

diyorum ve  görüşmek üzere şimdilik hepinize  iyi geceler diliyorum:)
Ne güzel.Hem çalıp hem söylemende ayrı bir güzellik ve yetenek.Türkü ilk doğduğum günden beri aşina olduğum bir müzik dalıdır..Hemen hemen her müzik dalınıda,birbiriyle apayrı olsada dinlemeyi çok seviyorum.En büyük hobim bu zaten...Bugünün kapanışını senin hoş dörtlüğünle kapayalım ozaman ;)
"Bu hayat geçmez böyle
Türküler çalıp söyle
Halaylarla elele
şeytana güle güle" 
crt

turtur' Alıntı:
"Canlı para" yarışmasını seviyorum...
Turtur:)
Yarışmaya katılmayı düşünürsen haberimiz olsun(:
Dualarım etkilidir..(Ama küçük bir şartım var kazandığın parayı parayı yarı yarıya paylaşırız ona göre
20.gif

Şu an haberleri izliyorum...Of offf  durumlar hiiççte içaçıcı değil  sanki Teksas Filmi izliyorum
Öldürülen kadınlar ,yakıp parçalanan çocukcesetleri...!Sosyal konularsa içerisinden çıkılacak gibi değil hane...
İnanamıyorum herşey adeta 'Bir Nisan Şakası" gibi...

( Artık birde "Bir Nisan Şakası"yapmayalım yoksa hepten yüreğimize inecek ve kendi adıma işte susuyorum)..!

Cennetin ne kadar muhteşem olduğunu gördüm.....

Herkes dünya sahteliğinde kayboluyorken, ben gerçeği gördüm...

crt' Alıntı:
turtur' Alıntı:
"Canlı para" yarışmasını seviyorum...
Dualarım etkilidir..(Ama küçük bir şartım var kazandığın parayı parayı yarı yarıya paylaşırız ona göre
20.gif
Haha alemsin vallahi crt ,napalım vallahi eğer katılırda para alırsak bölüşürüz artık :) başvurumu çoktan yaptım sıra beklemekte ;)

Korka korka, yana yana
Hergün biraz daha derinden
Hergün biraz daha kapkara duyarak ölümü
Aç ve arkasız
Köpekleşerek yaşamak dersen
Bu yürek
Çat diye çatlasın be !

turtur' Alıntı:
crt' Alıntı:
20.gif

Haha alemsin vallahi crt ,napalım vallahi eğer katılırda para alırsak bölüşürüz artık :) başvurumu çoktan yaptım sıra beklemekte ;)

Turtur:) Bak sitede tüm üyelerin huzurunda söz verdin.Bu bir yazılı belge en önemli kanıtımdır..Vazgeçmek yok ...Parayı yarı yarıya paylaşacağız haberin ola(:
( abim iyi avukattır )...İcralık olmadan güzel güzel anlaşalım hane(:

crt' Alıntı:
turtur' Alıntı:

Turtur:) Bak sitede tüm üyelerin huzurunda söz verdin.Bu bir yazılı belge en önemli kanıtımdır..Vazgeçmek yok ...Parayı yarı yarıya paylaşacağız haberin ola(:
( abim iyi avukattır )...İcralık olmadan güzel güzel anlaşalım hane(:
Haha mühim olan insanlık canım aa ne önemi var kağıt parçalarının  ;) ;D

İşte budur(:
Turtur:) Madem öyle sen o kağıt parçalarını gönder bize değerlendirelim(:
Oturduğum yerden para kazanmayı öğreniyorum ...Ne mutlu bana
20.gif

turtur' Alıntı:
Anladım kaçış yok peki peki  ;)
Turtur:)Günün en güzel haberiydi .Mücadelede (şimdililik) bir sıfır öndeyim hane(:
Eyy açlık ve sefalet üzerinden edebiyat yapanlar gelde paranın gücüne  inanma (:

Geri