Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : İçinden geçeni söyle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 392,388 kez görüntülenmiş, 1,901 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : İçinden geçeni söyle
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
defnesfill

defnesfill

Kullanıcı
19 Ara 2012
En iyi cevaplar
0
0
Bolu
Sadece iki çift laf edebileceğim birini bulmak neden bu kadar zor

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Mesut iyiki geldin  siteye ...biranda sayfamdaki yokluğunun farkına vardım...

H

hurigül

Kullanıcı
13 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
Ícimden öyle cok seyler geciyorki hem negatif hemide pozitif... Ah canim, anlatsam dinlemekle bas edemezsin! Íyisimi susayim. Sevgiler

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Selam olsun bizim DENİZ...İnanıyorsan savunduklarına arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına tabureye sen vuracaksın !

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yaşar Nuri Öztürk hocam... Bu günkü konudan fazla sıkıldım..Seba Tümer sen de gülüp durma heri:))Off içim daraldı .! Bu ulama kılıklılar çıldırtır kanser eder insanı..

K

kagittan__gemi

Kullanıcı
15 Eyl 2011
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
Yıllardır real madrid e sempati duyardım adamlar bu gün resmi sitelerinde resmen bizimle dalga geçmişler çok ayıp ettiler çook

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Uzaklarda bir kız gördüm şimdi DENİZ' in olduğu yerde uzanmış cansız yatıyordu,hürriyetin olmadığı yerde...

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
Herkes herkesten şikayetçi, herkes herkese kızgın herkes herkese öfkeli o zaman bunun sorumlusu kim?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Uyuduk mu eşit oluruz. Ne tutku, ne gurur, ne umut...
İyi geceler olsun...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tek dileğim sınırsız kredi kartım olsun...Hiiiç harcamayacağım...Sadece ödeme yapacayım...
Para her kapıyı açıyor'diyorlar ama ben tenezzül etmiyor kredi kartı kullanıyorum:)))