Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : İçinden geçeni söyle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 392,388 kez görüntülenmiş, 1,901 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : İçinden geçeni söyle
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
K

kadirdeligoz

Kullanıcı
23 Mar 2012
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
Olur mu ablacım, biz oraları yıkacağız ki Amerika oralara özgürlük getirsin. Binaları yeniden inşa etsin.
Yazık kilometrelerce uzaktaki Filistin halkı için yine kilometrelerce uzaktaki İsrail'e kafa tutan zihniyet nedense yanı başımızda ve çoğunluğu Müslüman-Türk olan Türkmenlerin katledilmesine bırakın gözü kapalı kalmayı yardım ediyorlar.
Soruyorum Neyin Peşindesiniz ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili karagöz..
Emperyalist kan emiciler.! Araplara öyle bir bahar yaşattıki ..Bir daha yazı kışı zor görürler:))
Avrupabirliği seferber olmuş.Şu bizim düşen uçaktaki iki pilot için çok üzülüyormuş...Kardeş ülke SURİYE'ya haddini bildirin diyormuş.!
Uyan Türkiyem ,timsahın gözyaşları sel olmuş boğacak hepimizi!
Nida Ateş - Ömür Bahçesinin Gülü Solmadan

G

grace

Kullanıcı
8 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bugüne kadar ne şehitler verdik sivil hakımızdan kimler yitirdik, susanlar şimdi buna mı üzülmüş?

P

Prenses

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sirt cantami hazirlayip yola cikarak "ozgurluuuu...uk!" diye bagirmak istiyorum haha :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

'Bıraktığın eserlerinde can buluyoruz..Gözlerindeki ışık aydınlatıyor dünyamı ..Ve sana olan saygım gün güne çığ olup büyüyor ..Ve aydınlatıyor kararnlıkta kalan ülkemi...Büyüksün ATATÜRK'üm'demek geldi içimden ...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İnsan, samimiyetinin değerli kılınacağı bi zaman diliminde bir değil, bin ömür yaşayabilir... Diğer türlü an bile çekilesi değil, ne diyim...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kolay anlatılıyor acılar...Kolay yazılıyor..Oysa kolay yaşanmıyor...
Öylede böylede geçiyor hayat...Bırakıyorum sorgulamayı artık susmayı deneyeceğim...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Dostluk,arkadaşlık üzerine ahkam kesenler önce insan olmanın erdemine ulaşabilmişler mi  onu iy düşünsünler...
Ne mutlu sınıfsız sınırsız bir dünya ,din-ırk-meshep-cinsiyet vb. ayrımı yapmadan insanca yaşayabilene.!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Suskunum ve seyrediyorum sadece hayalimdeki o huzur dolu güzel dünyayı...
Aydınların susturulduğu ,cahillerin haddini aştığı bir ülkede susarak yaşamak artık acı veriyor bana.!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Çok bilmişliğin gereği yoktur:))
'Kendi Bildiğine Doğrudur Deme Var İki Kamile Sor Deli Gönül.!'

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kalp midir insana sev diyen...Yoksa yalnızlık mıdır körükleyen...Sahi sevmek nedir...Bir muma ateş olmak mıdır...Yoksa yanan ateşe dokunmak mı ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
'İnsanları yalan söylerken dinlemeyi seviyorum ,çünkü olamadıklarını olurlar karşımda'der Tolstoy..
Hayatınız plan..Alayınız yalan.!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Devekuşuna "uç" demişler .."Ben deveyim "demiş.."O zaman koş" demişler "Ben kuşum"demiş...
Herkes işine geldiği gibi:)))

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İnanmıyorum FenerbahCHE'm sana :(
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Borussia Mönchengladbach'a 3-0 yenilmene :(
Yensende yenilsende bir numarasın FenerbahCHE'm ...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  Zehir ettiniz (21 aralık)günümüzü...Yalancı Mayalar kahrolun emi ?:))))