Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olur mu ablacım, biz oraları yıkacağız ki Amerika oralara özgürlük getirsin. Binaları yeniden inşa etsin.
Yazık kilometrelerce uzaktaki Filistin halkı için yine kilometrelerce uzaktaki İsrail'e kafa tutan zihniyet nedense yanı başımızda ve çoğunluğu Müslüman-Türk olan Türkmenlerin katledilmesine bırakın gözü kapalı kalmayı yardım ediyorlar.
Soruyorum Neyin Peşindesiniz ?

Sevgili karagöz..
Emperyalist kan emiciler.! Araplara öyle bir bahar yaşattıki ..Bir daha yazı kışı zor görürler:))
Avrupabirliği seferber olmuş.Şu bizim düşen uçaktaki iki pilot için çok üzülüyormuş...Kardeş ülke SURİYE'ya haddini bildirin diyormuş.!
Uyan Türkiyem ,timsahın gözyaşları sel olmuş boğacak hepimizi!
Nida Ateş - Ömür Bahçesinin Gülü Solmadan

Bugüne kadar ne şehitler verdik sivil hakımızdan kimler yitirdik, susanlar şimdi buna mı üzülmüş?

528323_456932534330838_975294923_n.jpg

'Bıraktığın eserlerinde can buluyoruz..Gözlerindeki ışık aydınlatıyor dünyamı ..Ve sana olan saygım gün güne çığ olup büyüyor ..Ve aydınlatıyor kararnlıkta kalan ülkemi...Büyüksün ATATÜRK'üm'demek geldi içimden ...

İnsan, samimiyetinin değerli kılınacağı bi zaman diliminde bir değil, bin ömür yaşayabilir... Diğer türlü an bile çekilesi değil, ne diyim...

Kolay anlatılıyor acılar...Kolay yazılıyor..Oysa kolay yaşanmıyor...
Öylede böylede geçiyor hayat...Bırakıyorum sorgulamayı artık susmayı deneyeceğim...

Dostluk,arkadaşlık üzerine ahkam kesenler önce insan olmanın erdemine ulaşabilmişler mi  onu iy düşünsünler...
Ne mutlu sınıfsız sınırsız bir dünya ,din-ırk-meshep-cinsiyet vb. ayrımı yapmadan insanca yaşayabilene.!

Suskunum ve seyrediyorum sadece hayalimdeki o huzur dolu güzel dünyayı...
Aydınların susturulduğu ,cahillerin haddini aştığı bir ülkede susarak yaşamak artık acı veriyor bana.!

Çok bilmişliğin gereği yoktur:))
'Kendi Bildiğine Doğrudur Deme Var İki Kamile Sor Deli Gönül.!'

Kalp midir insana sev diyen...Yoksa yalnızlık mıdır körükleyen...Sahi sevmek nedir...Bir muma ateş olmak mıdır...Yoksa yanan ateşe dokunmak mı ?

'İnsanları yalan söylerken dinlemeyi seviyorum ,çünkü olamadıklarını olurlar karşımda'der Tolstoy..
Hayatınız plan..Alayınız yalan.!

Devekuşuna "uç" demişler .."Ben deveyim "demiş.."O zaman koş" demişler "Ben kuşum"demiş...
Herkes işine geldiği gibi:)))

İnanmıyorum FenerbahCHE'm sana :(
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Borussia Mönchengladbach'a 3-0 yenilmene :(
Yensende yenilsende bir numarasın FenerbahCHE'm ...

Geri