Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : İçinden geçeni söyle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 392,394 kez görüntülenmiş, 1,901 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : İçinden geçeni söyle
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
‎En büyük hatayı nerede yapıyorsun biliyor musun; karşındakini tanımaya çalışmadan onun diğerleriyle aynı olduğunu ya da onlardan tamamen farklı olması gerektiğini düşünüyorsun. Yapma!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Asi ruhlu insan ve işte BEN!
Çoğu defa haksızlıklar karşısında susamıyor kendimi riske atıyorum ...Hatta çoğu zaman eleştirilere maruz kalıyorum...Dışlanıyor yalnız bırakılıyorum...
Felek sevmedim bakışını hiç hoş değil:)Bencilleştim yine şimdi bana iyi geceler...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sabah sabah gündemin verdiği sıkıntı... Ne saçma bi ülke olup çıkıvermişiz,pes...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bi ülkede bazı davaların aynı gün ve neredeyse de saate alınması bence fazlasıyla manidardır... İçimden geçeni söylemeyeyim mi şimdi... :)

B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Aşk, kalbinde değil de, kar tanelerinin içinde gizlenmiş olsaydı ve sen dışarı çıkıp aşk topu savaşı yapsaydın kalpler vurulmak için çırpınmaz mıydı, söyle bana? :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
(Az önce videodan izledim)S.Süreyya Önderİn 'Bildiğiniz yanıldığınıza yetmiyor' sözü harikaydı.
Yeri geldiğinde kullanırız artıkın kaydedeyim hemannn :)
Sanatçı  ruhu işte konuşurken eğlendiriyor...Eğlendiririken düşündürüyor insanı.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ölülerin anıları beni mutlu ediyor,
Sağ kalanlar beni öldürüyor;
mutlu olmak için.

m.g.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yine diğerlerinden farksız bir güne uyanmak gibi saçma bi'şey olmasa gerek heralde...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
El Clasico... Mes que un club (Bir kulüpten daha fazlası) Barcelona...

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
bu gripin Allah belasını versin tamam mııı  :-[

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Çiçek..  Hişştt sakin ol bakim:)
Geçmiş olsun bu gülerde sana gelsin.Bak çok para ödedim lütfen hemen vazoya koy solmasın:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ne gözü kara cesur bir milletiz..Sonunda Amerika'ya da (füzelere) kalkan da olduk.!  diyerek teori komloları  yaratmak istemiyorum...
  Düşünmek için şimdi biraz mola:)

T

TopraKanA

Kullanıcı
20 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
-öyle mü'min eyle ki beni; pişmanlıklarım beni sana döndürsün..

her insanın yaşlandığında diline pelesenk olmuş duası vardır mutlaka.dedemin mesela; "allah'ım günahkar kullarının şerrinden sana sığınırım"..
Babaannemin "kara taşın üzerindeki kara karıncayı gören! nazarını üzerimizden eksik etme".
Benim ise yaşandığım da dilimden düşmeyecek duam bu olacak.mutluyum.erkenden buldum beni tamamlayacak olan parçalarımdan birini.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  'Büyüde baban sana büyüde büyü...
Gözaltılar,işkenceler ,kelepçeler,gözaltılar,zindanlar alacak.!'demek geldi içimden ..
  Yarın 13 Aralık.Ne alaka dimi?

B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Biliyorum 11.11.11'de bir şey olmadı fakat, tarih 12.12.12'yi gösterdiğinde ne olacak içim içimi yiyor desem? :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu gün yine İstanbul ağlıyor...Üşüyorum ..Hoş değilim ...
Benciliğin nirvanasını yaşıyor...Söz verim kendime ilgilenmiyorum yansa dünya:)