Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
‎En büyük hatayı nerede yapıyorsun biliyor musun; karşındakini tanımaya çalışmadan onun diğerleriyle aynı olduğunu ya da onlardan tamamen farklı olması gerektiğini düşünüyorsun. Yapma!

Asi ruhlu insan ve işte BEN!
Çoğu defa haksızlıklar karşısında susamıyor kendimi riske atıyorum ...Hatta çoğu zaman eleştirilere maruz kalıyorum...Dışlanıyor yalnız bırakılıyorum...
Felek sevmedim bakışını hiç hoş değil(:Bencilleştim yine şimdi bana iyi geceler...

Bi ülkede bazı davaların aynı gün ve neredeyse de saate alınması bence fazlasıyla manidardır... İçimden geçeni söylemeyeyim mi şimdi... :)

Aşk, kalbinde değil de, kar tanelerinin içinde gizlenmiş olsaydı ve sen dışarı çıkıp aşk topu savaşı yapsaydın kalpler vurulmak için çırpınmaz mıydı, söyle bana? :)

(Az önce videodan izledim)S.Süreyya Önderİn 'Bildiğiniz yanıldığınıza yetmiyor' sözü harikaydı.
Yeri geldiğinde kullanırız artıkın kaydedeyim hemannn (:
Sanatçı  ruhu işte konuşurken eğlendiriyor...Eğlendiririken düşündürüyor insanı.

Sevgili Çiçek..  Hişştt sakin ol bakim(:
Geçmiş olsun bu gülerde sana gelsin.Bak çok para ödedim lütfen hemen vazoya koy solmasın(:

gul_buketi.jpg

Ne gözü kara cesur bir milletiz..Sonunda Amerika'ya da (füzelere) kalkan da olduk.!  diyerek teori komloları  yaratmak istemiyorum...
  Düşünmek için şimdi biraz mola(:

-öyle mü'min eyle ki beni; pişmanlıklarım beni sana döndürsün..

her insanın yaşlandığında diline pelesenk olmuş duası vardır mutlaka.dedemin mesela; "allah'ım günahkar kullarının şerrinden sana sığınırım"..
Babaannemin "kara taşın üzerindeki kara karıncayı gören! nazarını üzerimizden eksik etme".
Benim ise yaşandığım da dilimden düşmeyecek duam bu olacak.mutluyum.erkenden buldum beni tamamlayacak olan parçalarımdan birini.

'Büyüde baban sana büyüde büyü...
Gözaltılar,işkenceler ,kelepçeler,gözaltılar,zindanlar alacak.!'demek geldi içimden ..
  Yarın 13 Aralık.Ne alaka dimi?

Biliyorum 11.11.11'de bir şey olmadı fakat, tarih 12.12.12'yi gösterdiğinde ne olacak içim içimi yiyor desem? :)

Bu gün yine İstanbul ağlıyor...Üşüyorum ..Hoş değilim ...
Benciliğin nirvanasını yaşıyor...Söz verim kendime ilgilenmiyorum yansa dünya(:

Geri