En büyük hatayı nerede yapıyorsun biliyor musun; karşındakini tanımaya çalışmadan onun diğerleriyle aynı olduğunu ya da onlardan tamamen farklı olması gerektiğini düşünüyorsun. Yapma!
Asi ruhlu insan ve işte BEN! Çoğu defa haksızlıklar karşısında susamıyor kendimi riske atıyorum ...Hatta çoğu zaman eleştirilere maruz kalıyorum...Dışlanıyor yalnız bırakılıyorum... Felek sevmedim bakışını hiç hoş değilBencilleştim yine şimdi bana iyi geceler...
Aşk, kalbinde değil de, kar tanelerinin içinde gizlenmiş olsaydı ve sen dışarı çıkıp aşk topu savaşı yapsaydın kalpler vurulmak için çırpınmaz mıydı, söyle bana?
(Az önce videodan izledim)S.Süreyya Önderİn 'Bildiğiniz yanıldığınıza yetmiyor' sözü harikaydı. Yeri geldiğinde kullanırız artıkın kaydedeyim hemannn Sanatçı ruhu işte konuşurken eğlendiriyor...Eğlendiririken düşündürüyor insanı.
Sadece çocukken güler insan, diğerleri palavra...Çünkü insan büyüdükçe komikliklere değil, acılara gülmeyi öğrenir aslında... Ve işte acıyada gülebiliyorum ne mutlu bana
Ne gözü kara cesur bir milletiz..Sonunda Amerika'ya da (füzelere) kalkan da olduk.! diyerek teori komloları yaratmak istemiyorum... Düşünmek için şimdi biraz mola
-öyle mü'min eyle ki beni; pişmanlıklarım beni sana döndürsün..
her insanın yaşlandığında diline pelesenk olmuş duası vardır mutlaka.dedemin mesela; "allah'ım günahkar kullarının şerrinden sana sığınırım".. Babaannemin "kara taşın üzerindeki kara karıncayı gören! nazarını üzerimizden eksik etme". Benim ise yaşandığım da dilimden düşmeyecek duam bu olacak.mutluyum.erkenden buldum beni tamamlayacak olan parçalarımdan birini.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.