OSMANLI MSN(acaba bu siteye daa önce koyuldu mu bu resim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lysteel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 mail gelmiş yaa acaba ne yollamışlardır...
kara murat falan atmıştır bence? "msne girince çaldır konuşalım kıymetlu hükümdarum" falan gibi bişidir.
aa yeni farkettim bizansı engellemiş yaw ;D ;D

lysteel' Alıntı:
5 mail gelmiş yaa acaba ne yollamışlardır...
kara murat falan atmıştır bence? "msne girince çaldır konuşalım kıymetlu hükümdarum" falan gibi bişidir.
aa yeni farkettim bizansı engellemiş yaw ;D ;D
:D :D :D :D :D :D :D

Ayben' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Yav ben bunu ilk gördüğümde de aynı şeyi yaptım, şimdi yine yaptım:(
Msn listesinin altında daha kimler var acaba, diye çubuğu alta çekmeye çalıştım! Allahım ya ne şaşkınım bazan:) Ya da refleks mi oldu acaba?

;D

Ben ilk defa gördüm ama aynısını bende denedim ne bileyim belki onu da düşünmüşlerdir diye düşündüm ;)

Üçümüzde çok şaşkınız galiba  :D

DileklerPerisi' Alıntı:
Ayben' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Msn listesinin altında daha kimler var acaba, diye çubuğu alta çekmeye çalıştım! Allahım ya ne şaşkınım bazan:) Ya da refleks mi oldu acaba?

;D

Ben ilk defa gördüm ama aynısını bende denedim ne bileyim belki onu da düşünmüşlerdir diye düşündüm ;)

Üçümüzde çok şaşkınız galiba  :D

En azından itiraf edebiliyoruz ;)

Zynep' Alıntı:

İnanırmısın bende öyle yaptım :) çubuğu aşağı cekmeye çalışıyom :))

çeribaşı(veziri pataklıyorum gelicem)

;D abi komedi yaa...number one... ;D lysteel  eline sağlık kardeşim..mükemmeldi  ;D

bu msn resminin devamı varmı acaba ? merak ettim doğrusu mailler kimden gelmiş adres defterinin altında daha kimler var  ;D ;D ;D

bişi değil arkadaşlar, ilginiz için ben teşekkür ederim...
sonraki yıllarda feysbuk çıkıo msne olan rağbet azalıo...bakıo eski günler geride kaldı msne kimse girmio, ondan dolayı sultan mehmet bir fermanla( pdf formatındadır hala devlet arşivinde durmaktadır) msni yasaklıo  :P işte gözdecim bu yüzden bu fotonun devamı yok...

Geri