G
Gozde
Kullanıcı
orjinal bi fikir oldukça başarılı yapanında paylaşanında ellerine sağlık ben ilk defa gördüm
lysteel' Alıntı:5 mail gelmiş yaa acaba ne yollamışlardır...
kara murat falan atmıştır bence? "msne girince çaldır konuşalım kıymetlu hükümdarum" falan gibi bişidir.
aa yeni farkettim bizansı engellemiş yaw ;D ;D
Ayben' Alıntı:;DZynep' Alıntı:Yav ben bunu ilk gördüğümde de aynı şeyi yaptım, şimdi yine yaptım
Msn listesinin altında daha kimler var acaba, diye çubuğu alta çekmeye çalıştım! Allahım ya ne şaşkınım bazan Ya da refleks mi oldu acaba?
Ben ilk defa gördüm ama aynısını bende denedim ne bileyim belki onu da düşünmüşlerdir diye düşündüm
En azından itiraf edebiliyoruzDileklerPerisi' Alıntı:Ayben' Alıntı:;DZynep' Alıntı:Yav ben bunu ilk gördüğümde de aynı şeyi yaptım, şimdi yine yaptım
Msn listesinin altında daha kimler var acaba, diye çubuğu alta çekmeye çalıştım! Allahım ya ne şaşkınım bazan Ya da refleks mi oldu acaba?
Ben ilk defa gördüm ama aynısını bende denedim ne bileyim belki onu da düşünmüşlerdir diye düşündüm
Üçümüzde çok şaşkınız galiba
İnanırmısın bende öyle yaptım çubuğu aşağı cekmeye çalışıyom )Zynep' Alıntı:Yav ben bunu ilk gördüğümde de aynı şeyi yaptım, şimdi yine yaptım
Kristal' Alıntı:Muzipliğin sonu yok teşekkürler