Orada olmak istermisiniz!!!!

su perisi

Kullanıcı
1byd9.png

1fig6.png

1dwc7.png

1hrd3.png

1jix9.png

1crj5.png

1awz6.png

1gxj4.png

kadir le orada olmak isterdim evet.tam o eğilmiş uçurumdan aşağı bakarken ona yanlışlıkla dokunmayı ah ahhh..

tnctrkcell' Alıntı:
kadir le orada olmak isterdim evet.tam o eğilmiş uçurumdan aşağı bakarken ona yanlışlıkla dokunmayı ah ahhh..

Bak sen, arkadaşını ne kadar da çok seviyormuş:) oda derseki anca beraber kanca beraber diye tutarsa elinden  :D

Sondan ikinci resimdeki kollarını açıp hava yapmış adamı ayagımın ucu ile itmek  :D hava atmak nasıl olur arkasından bakmak isterdim.. :D

su perisi' Alıntı:
Sondan ikinci resimdeki kollarını açıp hava yapmış adamı ayagımın ucu ile itmek  :D hava atmak nasıl olur arkasından bakmak isterdim.. :D
Sana yapılmasını istemediğini niye başkasına yapmak istiyorsun sen bakayım?!  :P

Bülent' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Sana yapılmasını istemediğini niye başkasına yapmak istiyorsun sen bakayım?!   :P

Ben şaka yapmıştım ama :D hem düşününce hiçde fena degil:) adrenalini her zaman sevmişimdir,özellikle paraşütle atlamayı hep hayal etmişimdir:) tabi hayalde kaldıgı sürecede güzeldir... :D

İSTERDİM...:)
2.resimde belli baba kız. Baba çocuğunu tehlikeye atar mı? Atmaz!
Demek ki burada bir hile var:)
O halde neden bu güzel tabloda olmayayım ki? :D

çok harika bu resimler su perisi... :)

tabiki bende oraya gitmek istiyorum şimdi :)...

Ben şaka yapmıştım ama  hem düşününce hiçde fena degil:) adrenalini her zaman sevmişimdir,özellikle paraşütle atlamayı hep hayal etmişimdir:) tabi hayalde kaldıgı sürecede güzeldir...
kesinlikle katılmıyorum..hayallerin gerçek olması çok daha güzeldir bende paraşütle atlamak istiyorum ama atlayacağim bir gün buna tüm kalbimle inanıyorum ;D

(Sana yapılmasını istemediğini niye başkasına yapmak istiyorsun sen bakayım?!  )
kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yap acayip zevkli oluyor ::)

Sondan üçüncü resimdeki fotoğraf çeken , oldukça cesaretliymişşş .Allahım bu sefer düşürme söz bir daha olmayacak ,girmem söz  diye dua ede ede girer sonra aynı duayı tekrarlayarak yine girerdim . Aynı Ege'de söz bir daha açılmayacağım , köpekbalığı çıkmasın yoluma diyerek sonra bir daha sonra bir daha açıldığım gibi . :D :D ;)

Geri