S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Bak sen, arkadaşını ne kadar da çok seviyormuş oda derseki anca beraber kanca beraber diye tutarsa elindentnctrkcell' Alıntı:kadir le orada olmak isterdim evet.tam o eğilmiş uçurumdan aşağı bakarken ona yanlışlıkla dokunmayı ah ahhh..
Sana yapılmasını istemediğini niye başkasına yapmak istiyorsun sen bakayım?!su perisi' Alıntı:Sondan ikinci resimdeki kollarını açıp hava yapmış adamı ayagımın ucu ile itmek hava atmak nasıl olur arkasından bakmak isterdim..
Bülent' Alıntı:Sana yapılmasını istemediğini niye başkasına yapmak istiyorsun sen bakayım?!su perisi' Alıntı:Sondan ikinci resimdeki kollarını açıp hava yapmış adamı ayagımın ucu ile itmek hava atmak nasıl olur arkasından bakmak isterdim..
ama ne yapayım,hava atıyordu sanki biz bakamayız,hatta ordan aşagıya atlayabilirim ki ??? (paraşütüm olursa tabi)SUNFLOWERS' Alıntı:Çok sadistsin Su perisi :-\
kesinlikle katılmıyorum..hayallerin gerçek olması çok daha güzeldir bende paraşütle atlamak istiyorum ama atlayacağim bir gün buna tüm kalbimle inanıyorum ;DBen şaka yapmıştım ama hem düşününce hiçde fena degil adrenalini her zaman sevmişimdir,özellikle paraşütle atlamayı hep hayal etmişimdir tabi hayalde kaldıgı sürecede güzeldir...