kendini barutlarla bir tutma dedim senin kanatlarin yok, dusersin yorulursun kendini barutlarala bir tutma dedim senin kanatlarin yok, dusersin yorulursun beni boyle birakip gitme ne olursun o kanadi kirik bir kustu beyaza tutulmustu
o sehirin butun sokaklari dar yapilmisti biz yanyana yurumeyelim diye insanlar dar yapilmisti ama biz yururduk yanyana yanayana yururduk..
kendini barutlarla bir tutma dedim senin kanatlarin yok, dusersin yorulursun kendini barutlarala bir tutma dedim senin kanatlarin yok, dusersin yorulursun.."
onur akin- Yüregimdesin "Bırakmasın seni yasta, yıkıntılarda Felek yine pusudadır, sesin uykuda Kuru bir gül bile olsa yolla dostuna Rengini kimse bilmesin, yüreğimdesin
Eski yaradan iz Yeni başlayan söz Küle gizlenen köz gibi Yüreğimdesin
Kendi meyve yüklü dalın sana yasaklı Bak yine de avucunda dünyalar saklı Geriye gözyaşı değil, sevdamız kaldı Bu sevda önünde eğil, yüreğimdesin
Eski yaradan iz Yeni başlayan söz Küle gizlenen köz gibi Yüreğimdesin.."
kendini barutlarla bir tutma dedim senin kanatlarin yok, dusersin yorulursun kendini barutlarala bir tutma dedim senin kanatlarin yok, dusersin yorulursun beni boyle birakip gitme ne olursun o kanadi kirik bir kustu beyaza tutulmustu
o sehirin butun sokaklari dar yapilmisti biz yanyana yurumeyelim diye insanlar dar yapilmisti ama biz yururduk yanyana yanayana yururduk..
kendini barutlarla bir tutma dedim senin kanatlarin yok, dusersin yorulursun kendini barutlarala bir tutma dedim senin kanatlarin yok, dusersin yorulursun
Bağlama çalan ve Onur Akın gönüllüsü biri olarak... Bayıldığım biridir. Bağlamanın, türkünün ötesinde sürekli bi'şeyler öğretme meraklısı olan Onur Akın kişiliği ile de çok özeldir.
Düşünceleri ve yapmış olduğu müzik ile tam anlamıyla örnek gerçek bir sanatçıdır... Selam olsun özgürlük bayrağını taşıyan Canlara ..Yoldaşlara Onur AKIN var AKIN.. Güneşi zaptedeceğiz ..Güneşin zaptı yakın diyebilenlere...
Ne şarkılar yazdık- biz ne şiirler Hiç kimse sevmeden ölmesin diye Ne ağıtlar yaktık ne çok türküler İçimizde umut bitmesin diye
Kağıt yürek oldu kalem sevgili Yaşadık sevdaya barışa deli Uzattık düşmana-dosta bu eli Çocuklar savaşı görmesin diye
Taş mıdır- kaya mı gönül kapınız Gün gelir yıkılır saltanatınız Biz ne canlar verdik-siz ne yaptınız Analar gözyaşı dökmesin diye Çocuklar boynunu bükmesin diye
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.