Ayben' Alıntı:Ben boğulamkta hep korktum ve insanın başına hep özlellikle benim gelir.
Allah herşeyin en doğrusunu bilir, hakkımızda en hayırlısını da.
Teşekkür ederim...
ama ölümdende kaçış yok!!.mupare' Alıntı:ölüm kimseye yakışmıyor
Ecel..zamansizyagmur01' Alıntı:ay içim bir tuhsf oldu.allah ölümün hayırlısını versin,en güzeli silah mı acaba?
haklısın da anlık birşey o açıdan.tabi yinede kötünün iyisi ecel :-[Feveran Estomp' Alıntı:Ecel..zamansizyagmur01' Alıntı:ay içim bir tuhsf oldu.allah ölümün hayırlısını versin,en güzeli silah mı acaba?
Feveran Estomp' Alıntı:Osmanlı İşkence'sinde idam edilen kişinin kafasını kesilir kesilmez kızgın sac'a bastırıyorlarmış. 14-15sn boyunca kendinde oluyormuş.
Real_Factor' Alıntı:ben inanmam...Feveran Estomp' Alıntı:Osmanlı İşkence'sinde idam edilen kişinin kafasını kesilir kesilmez kızgın sac'a bastırıyorlarmış. 14-15sn boyunca kendinde oluyormuş.
ceza kesiyorlardır ama islam da insanı öldürmeninde bi yolu yordamı var ... eziyet cektirerek sinek bile öldürülmezken insan böyle yapılıyor diyorsunuz .. istisnalar cıkabilir ama osmanlı adet haline getirmemiştir bunu yada bi kac kişi yapmıs tüm osmanlıya mal edilmiştir... ben bunu bilir bunu söylerim
Feveran Estomp kardeşim gerçekten yazdıklarınla içim bir kötü oldu :-\