Ölüm anında insan ne hisseder?

ALLAH TARAFINDAN GELEN ÖLÜMLER HARİÇ BENCE KİMSE YADA ŞÖYLE SÖYLEYEYİM İNSAN NE KADAR KÖTÜ OLURSA OLSUN İŞKENCE YAPILARAK ÖLDÜRÜLMEYİ HAKETMEZ VE ÖLDÜRÜLMEMELİDİRDE.....

Osmanlı'da işkence kültürü olduğundan bahsettiniz...

Evet ama Osmanlı'da işkence eziyet vermek için değil cemiyete ders verip korkutmak için. Oldukça da yaratıcılar. Mesela insanın tüm kemiklerini ezip topa oturtup patlatıyorlar. Her eyaletin kendine özgü işkence yöntemleri oluyor.
alıntı ...

www.forumt... .com

yanarak bölümünü özellikle okudum çünkü geçen yıl bi araba kazasında arkadaşım yanarak vefat etti.onu tekrar tekrar anıyor ve allahtan rahmet diliyorum.seni hiç unutmadık elif.(zkü  hemşire 4)

İşkencesiz bile olsa, ölüm anında tarif edilemez bir acı çekeceğimiz kesin :(

Feveran Estomp' Alıntı:
Osmanlı İşkence'sinde idam edilen kişinin kafasını kesilir kesilmez kızgın sac'a bastırıyorlarmış. 14-15sn boyunca kendinde oluyormuş.

Feveran Estomp kardeşim gerçekten yazdıklarınla içim bir kötü oldu :-\

Real_Factor' Alıntı:
Feveran Estomp' Alıntı:
Osmanlı İşkence'sinde idam edilen kişinin kafasını kesilir kesilmez kızgın sac'a bastırıyorlarmış. 14-15sn boyunca kendinde oluyormuş.

ben inanmam... 

ceza kesiyorlardır ama islam da insanı öldürmeninde bi yolu yordamı var ... eziyet cektirerek sinek bile öldürülmezken insan böyle yapılıyor diyorsunuz ..  istisnalar cıkabilir ama osmanlı adet haline getirmemiştir bunu yada bi kac kişi yapmıs tüm osmanlıya mal edilmiştir...  ben bunu bilir bunu söylerim

Feveran Estomp kardeşim gerçekten yazdıklarınla içim bir kötü oldu :-\

lm1am4.jpg

lm2ik7.jpg

lm3ig2.jpg

lm4so4.jpg

lm5wn5.jpg

lm6cm7.jpg

lm7ol6.jpg

lm8zt2.jpg

lm9st8.jpg

:nabiz :nabiz

:-X  :o
korkunç...>en büyük korkularımdan biri de boğularak ölmek  :-\
----------------------------- :nabiz

teşekkürler bloodelf (:

Mümkünse kan kaybederek öleyim..En acımasızından:(

En ürperdiğim ise boğulmak..Çok kötü bir anım var halende düşündükçe ürperiyorum:(

Elektirik sandeşyesinde ölüme gelince,ilginçtir o kadar filmde gördük çok acı çekiyor gibiler,tenlerinin kokusu etrafa yayılırken halen direniyorlar:( film sonuçda canlısını görmedik ama yinede tüyler ürperdici bir durum.Asıalrak ölmekle ilgilide bilgi edinmiş olduk demek altere denk gelmez ise ölümleri dahada uzuyor...
Kafası kesilenede bir şey söyleyim...Kafan kopacak yerde sana bakacak ığğğğğğğğğğğğ

teşekkürler ürpertici bir paylaşımdı...

Geri