OLASILIKSIZ....(Kontrolun kimde olduğunu merak ediyorsanız?)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kitabı arkadaşım okuyor şuanda aynı sizler gibi düşünceleri hızlı bir şekilde bitirmesni bekliyorum bende merak ettim ve okumak istiyorum.. :)

Akıcı ve insanın içindeki heyecanı canlandırdığı bi kitap olarak bitirdim.güzeldi

çok güzel bir kitaptı.insan başlayınca elinden bırakması mümkün olmuyor.heran macera dolu ve ilginç konusuyla harika bir kitap..

Şu an keyifle okumaktayım gerçi ben ismine vede arkasındaki tanıtım yazısına bakarak içeriğini daha farklı hayal etmiştim nedense  :)

kesinlikle okuduğum en iyi fanastik romanlardan biri . kitabı bitirir bitirmez empatiye başladım şu anda empatide bitti muhteşem bir heyecan umarım herkes okur

Okuduğum ve etkisinde kaldığım Dan brown yapıtlarını aratmayan bir kitap..Geçmişi geleceği bugünü deja vu kanalıyla ayırt edemediğimizi fatalist düşüncelerle ilerlediğimiz yolda hayatın tamamen bir tevafuk (olması gerektiği) olduğunu anlamamı sağlayan güzel bir yapıt her insanın arşivinde olması gereken mükemmel bir kurgu ve macera..

Kitabı yeni aldım henüz başındayım ...Beni ne kadar etkilicek şimdiden merak konusu bende..

Okuduğum en sürükleyici kitaplar arasında yerini aldı diyebilirim :) Kitabın sonu beklediğimden çok farklıydı.. ::)  ::)

Geri