kabeka' Alıntı:ben merak ediyordum kitapçıda gördüm ve fiyatı ucuz olsaydı alcaktım (10 ytl falan)
ama bir baktım 18 ytl
iyi ki de almamışım dedim 2 gün sonra konusuna baktım internetten
gidiyordu paracıklar![]()
Safari' Alıntı:kendi görüşümü söyliyeyim mi.. Kitaba verilen paraya acımak nasıl diyeyim.. boşa harcanmış sayılmaz..
Safari' Alıntı:kabeka' Alıntı:ben merak ediyordum kitapçıda gördüm ve fiyatı ucuz olsaydı alcaktım (10 ytl falan)
ama bir baktım 18 ytl
iyi ki de almamışım dedim 2 gün sonra konusuna baktım internetten
gidiyordu paracıklar![]()
kendi görüşümü söyliyeyim mi.. Kitaba verilen paraya acımak nasıl diyeyim.. boşa harcanmış sayılmaz..
Sert çıkarım tabi ki. "Emeğe Saygı" bence her meslekte geçerli olmalı. Yazarlara biraz toleranslı davranılıyor gibi geldi?kabeka' Alıntı:çok sert çıktın bence ???
onu köşe "yazar"larına söyleyiniz.. kollayanları çok olduğundandır belkiZynep' Alıntı:Sert çıkarım tabi ki. "Emeğe Saygı" bence her meslekte geçerli olmalı. Yazarlara biraz toleranslı davranılıyor gibi geldi?
kabeka' Alıntı:"Yazar... diye her yazana saygı duyulamayacağı gibi, mesleğini düzgün yapmayan hiç kimseye saygı duymaya kimse beni mecbur edemez" bu yüzden korktum bu arada
benimde arkadaşım söylemişti çok harika kitap falan diye
benimde o yüzden ilgimi çekmişti
konusunu öğrenince ...![]()
onu köşe "yazar"larına söyleyiniz.. kollayanları çok olduğundandır belkiZynep' Alıntı:Sert çıkarım tabi ki. "Emeğe Saygı" bence her meslekte geçerli olmalı. Yazarlara biraz toleranslı davranılıyor gibi geldi?![]()
Zynep' Alıntı:Bu arada ben sadece yorumlara yorum yaptım ama kitabın konusu ilgimi çekti aslında![]()
ben hiç bir şey anlamadım nedir yeterli olanZynep' Alıntı:Yeterli mi![]()
Estağfurullahkabeka' Alıntı:ben hiç bir şey anlamadım nedir yeterli olanZynep' Alıntı:Yeterli mi![]()
ama siz yeter diyosanız saygı duyarım...
sayın zeynep koulara yorum yaptığınız taktir edersiniz ki bende görebiliyorumZynep' Alıntı:EstağfurullahKonuya yorumlardan girdim, yorumlara yorum yaptım önce.
kabeka' Alıntı:zeynep koulara yorum yaptığınız taktir edersiniz ki bende görebiliyorumZynep' Alıntı:EstağfurullahKonuya yorumlardan girdim, yorumlara yorum yaptım önce.
yeterli mi derken yorumlarınız yeterli mi anlamında mı sormuştunuz?
Crave' Alıntı:Kitabı okudum.
Kesinlikle tavsiye ediyorum muhteşem bi kitap.
Şaşıracak,etkilenecek,bazı davranışlarda bulunurken daha temkinli davranacaksınız.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.