OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN ÖNEMLİ!!!

• Konbuyu başlatan bıldırcın
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde bıldırcın tarafından oluşturulan OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN ÖNEMLİ!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,107 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN ÖNEMLİ!!!
Konbuyu başlatan bıldırcın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan buLut
M

mankavi

arkadaşım ne mutlu artık youtube engellenmiştir... yani bu kötü olayların önüne hiç degilse geçilmiştir bu ve bunun benzeri

A

angel_in_me

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
  Youtube a erişim şimdilik engellense bile bu provakatör kişilerin iğrenç karalamaları devam edecktir bir şekilde... Ama bizlerin sayesinde elbet anlayacaklar Türkler'in kim olduğunu  :mad:

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Cafe'deyim yanımdaki masada oturan youtube'ye giriyor!!
Buna hala neden izin veriyorlar!!!  :mad:

B

bıldırcın

bazı yöntemlerle you tube'a girmek hala mümkün ama mesele you tube'un kapanmasıyla çözülecek gibi değil bence....

Ş

Şeker Prenses

arkadaşlar izleyince beynimden kaynar sular döküldü türk gençleri olarak buna bir yerde dur demeliyizz...!!!!!

B

bıldırcın

şerker prenses bizde çabalıyoruz ama ya yöntem you tube üyelerince bilinmiyoor yada bu işe bizim gözümüzden kimse bakmıyor

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
ben neden beceremedim kayıt olmak şartmı bunun için youtubeye çünkü açılmıyo yada azıcık ingilizcemle ben mi beceremiyorum ???

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
şuan youtube a erişim açık ya da bana mı açık  sadece :D nasıl bir şey oluya sa -bana mı açık sadece diyorum bende-  :D
yok arkadaşlar erişim herkese açıldı diye biliyorum.