OKUDUMUZ KİTAPLARI NE YAPIYORUZ

• Konbuyu başlatan sessiz_lik25
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde sessiz_lik25 tarafından oluşturulan OKUDUMUZ KİTAPLARI NE YAPIYORUZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,209 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı OKUDUMUZ KİTAPLARI NE YAPIYORUZ
Konbuyu başlatan sessiz_lik25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nil_92
B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kitaplarımı çok sever ve özen gösteririm paylaşmayı da severim ayrıca ama arkadaşlar dediğiniz gibi kitaplarım eski halinden eser kalmayarak bana geri dönüyor:(
Şimdi sadece güvendiğim insanlarla paylaşıyorum kitaplarımı...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Benim için her kitabımın ayrı özel değeri ,ayrı bir anısı vardır..
Bu güne değin üç şehir on ev değiştirdim..
Ben nereye kitaplaım oraya..Hani koyacak yer bulamadığım da oldu kolilerde sakladım..
Bir aralar darbenin etkisi memleketin dört biryanına korku salmıştıda bi'kaç kitabımı ateşe vermiştim..!
Okuduğum kitaplar zamanında paylaşmak  bu güzel bilgilerden  çevremde yararlansın istedim.."Sakıncalıdır "  dedi kimseler istemedi..!
Dolayısıyla kitaplarımı artık şuraya bağışlamayı ,ona buna vermeyi düşünmüyorum..
Zaten kitaplara -okumaya gereken değer verilse ,yasaklar olmasaydı ne biz ne de ülkem  bu kadar zor anlar yaşamazdı.
 Kırıldım bir defa artık kitaplarımı ne kimse görsün nede okusun istemiyorum..!
İster bencil değin ister anarşist ,ister cimri umrumda değil..
İnternet sağolsun ..Zaten kitap okumayıda bıraktım..
Siyasi dergiler okuyor her defasında pişman oluyorum..
Son zamanlarda kişisel gelişim yazılarına marak saldımki..
Okumaya  Mümin Sakman kitaplarıyla  başlayacak gibiyim:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
O zaman sana tavsiyem"Her şey seninle başlar" adlı kitabından başlayabilirsin :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:
O zaman sana tavsiyem"Her şey seninle başlar" adlı kitabından başlayabilirsin :)
Önerin için teşekkür ediyorum..
Ha bu arada bu kadar çok kitap hakkında bilgi sahibi olmak güzel bir ayrıcalık olsa gerek ?
Se ni gönülden kutluyorum ..(darısı benim başıma):)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Teşekkür ederim çok hoştu söylediklerin ama eksik bir yanım var ki oda sende keşke o yanımı yakın olsaydıkda tamamlayabilseydim..Biliyorsun eksik yanımı sende olan eksik parçam diyebilirim :)Ama bir gün o parçamıda tamamlayacağım şu kitaplarım bir biterse :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bence hiç değişme böylesi daha güzel ..Bırak eksik kalsın..
Zaten bende bıraktım dünyavi işlerini ve kendimi  maneviyata adadım:)
Kitaplatımı çöpe atacağım parama yazık ..(Serdar Ortaçtan esinlendim de)
Şimdilik özenle saklıyorum hepsini elbet değerini anlayan birileri çıkacaktır..:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sen Serdar ORTAÇ'a kulak verme bana ver bak ne demiş atalarımız;Sakla samanı,gelir zamanı ;)

Yazar Ayşe ARMAN'ın bir kitabı var;"Kimse okumazsa ben okurum" diye yazdıgı  :) Bende o sözü sana söyleyim,kimse anlamazsa anlamasın neyi anladılarki o yazılanları anlasınlar,elbet bir gün anlarlar..

S

salihahmed

bu sorunuzun boş konuşma değilde faydalı olması için gelin takas edelim.yada alamayana ben yollayayım selam..

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
bende saklamayı tercih edenlerdenim.sakla samanı gelir zamanı :)