OKUDUMUZ KİTAPLARI NE YAPIYORUZ

• Konbuyu başlatan sessiz_lik25
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde sessiz_lik25 tarafından oluşturulan OKUDUMUZ KİTAPLARI NE YAPIYORUZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,209 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı OKUDUMUZ KİTAPLARI NE YAPIYORUZ
Konbuyu başlatan sessiz_lik25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nil_92
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Ya aslında pek fazla okumam.Okudugum kitapları ilgisini çeken yada merak eden insanlara tavsiye derim mümkünse okuması için veririm.
Zaten benim okuduğum kitapları pek okuyan çıkmaz genelde aman ben almayayım derler ama ne diyelim teklif var ısrar yok efendim.
Ben merak eddim adminim,bana tavsiye ederseniz sevinirim :)
Aslında senin işine yarayacak kitaplar perim.
Hani evde karşılaştıgın bazı durumlarda heheheh sana az çok yazıyordum ya o yönde kitaplar. :)
Burada tavsiye edemem.
Kural ihlali olur.
Ama başka bir platformda ne zaman istersen tek tek sana söylerim kitapları.
Anladım ben onu:))) Tamam bu sıralarda evde yine kaos harbi yaşıyoruz..Herkes bir altındakine egemen olma çabasında:) ben en üst yetkili oldugum içinde,hepsine birden baş gelemiyorum..Senin tavsiyelerin genelde olumsuz tepki verip bana hızlı bir şekilde dönsede:( yeni taktik ve starejiler bulmak zorundayım:)

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
su perisi' Alıntı:
sessiz_lik25  arkadaşım uzun yorumları okumayı pek sevmiyormuş:) Zynebin yazısını uzun bulan,benimkine nasıl bulur merak ediyorum...

İtiraf etmeliyim,kitap deyince içinden  akan çaglayanı durduramıyorum,ve yazdıkça yazasım geliyor,yukarda çok uzun yazmışım ama bana göre çok kısa idi:)
evet epey uzun olmuş.  şu romanların özetleri konusuna gelince bıraktım. okumadım.

Gülşah' Alıntı:
Çok enteresan konuyu açan üyemiz daha önce başka başklık adı altında da kitap okumanın faydalarından,özellikle de her kitabı değil bize faydalı olabilecek kitapları okumamız gerektiğini savunan üyemiz, konuya yapılan yorumu sonuna kadar okumuyor !!!!

Üzgünüm ama kendi yazdıklarınızla çelişmiyor mu tavrınız !!!
Çok ilginç çok. :-\
çelişkili görünüyor.
bir açıdan birbirini destekliyor da diyebiliriz.  o yorumun o anda işime yarmayacağını düşünerek okumayı bıraktım desem heralde çelişki biraz kalkar.

ama yinede asıl nedeni ben özür mesajımda yazdım

----

arkadaşlar şu "kitap okumak için zorlamanın yanlış olacağına dair" yazdıklarınız için başka bir konu başlığı açsak.

dur ben onunla ilgili bir yazı da yazayım da yorumlarınızı orda uzun uzun yaparsınız. hem konuyla direk alakalı olunca nekadar uzun olursa olsun okurum yorumlarınızı ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Biraz önce ilginçtir arkadaşımdan bir telefon geldi...Bana olul müfredadı 100 temel eser adı altında kitap okuma zorunlulugu çıkardıklarını ve bende ki olan kitapalrdan verip veremeyecegini sordu,aslında sormadı ilk sorusu "senden bir eşy isteyecegim ama hayır demeyeceksin":))
Bu kitapları alacak güçleri olmadıgını( oda başka biri için söylüyor) ve kendinde olna gerisinide benden tamamlayacak şekilde bu listeyi oluşturması gerektigini ve benim kitaplarıma ne kadar deger verdigimi,ayrıca uzun süreli vermeyecegimi bildigi için,başka hayır demek yok:) 1 seneligine bu saydıgım kitaparı verebilir misin? diye önce zorla:) sonra rica etti:))
ne diyeyim şimdi,ilginçtir,konumuzlada ne kadar alakalı oldu:) Veririm tabi,ama 1 sene ayrı kalma fikrine üzüldügümüde belirtmek isterim:((

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
"dur ben onunla ilgili bir yazı da yazayım da yorumlarınızı orda uzun uzun yaparsınız. hem konuyla direk alakalı olunca nekadar uzun olursa olsun okurum yorumlarınızı "

Hayır sen açma konu :) şimdi biz gelir içimizden geldigince yazarız,sende uzun yazıalrı okumayı sevmiyorsun, o zaman ne diye açıyorsun  ;D

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
su perisi' Alıntı:
Biraz önce ilginçtir arkadaşımdan bir telefon geldi...Bana olul müfredadı 100 temel eser adı altında kitap okuma zorunlulugu çıkardıklarını ve bende ki olan kitapalrdan verip veremeyecegini sordu, ...
ne diyeyim şimdi,ilginçtir,konumuzlada ne kadar alakalı oldu:) Veririm tabi,ama 1 sene ayrı kalma fikrine üzüldügümüde belirtmek isterim:((
bak olay başına gelmeden zihninde hazırlık yapmanı sağlamış oldum.

Hayır sen açma konu :) şimdi biz gelir içimizden geldigince yazarız,sende uzun yazıalrı okumayı sevmiyorsun, o zaman ne diye açıyorsun  ;D
[/quote]

sen yaz böyle bir yazıyı. hem de uzat uzata bildiğin kadar. biz de yorum yapalım

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Fikir senin,ama yorumlarımıza uzun demeyip,sonuna kadar okuyacaksan,açmana izin veririm  :p

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sessiz_lik25' Alıntı:
  o yorumun o anda işime yarmayacağını düşünerek okumayı bıraktım desem heralde çelişki biraz kalkar.
Özür ya da okumadığınız belirtmenizi bir yere kadar kabul edebilirim ama sizin bu ifadenizi kabul edersem, "okumak" konusundaki duyarlılığınıza ne kadar güvenebilirim?
"O anda işe yaramak" nasıl bir ifadedir?
O halde okuduğunuz kitapları "o an" işinize yarayacaklardan seçiyorsunuz anlamını çıkartırım ben bundan.
Bu da "doğru okumak" oluyor sanırım sizin için, daha önce açtığınız konuyla ilgili olarak?

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
ben okuduğum kitapların mutlaka özetlerini çıkarırım ve sonrada okuması için mutlaka birine veririm ama artık kitap almıyorum internetten son çıkan kitapları indirip okuyorum

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
tutankhamon' Alıntı:
ben okuduğum kitapların mutlaka özetlerini çıkarırım ve sonrada okuması için mutlaka birine veririm ama artık kitap almıyorum internetten son çıkan kitapları indirip okuyorum
Korsana yardımcı oluyorum... diyorsun yani açık açık?

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
açık açık demiyorum canım üstü kapalı lütfen açık etmeyin internetten indiriyorum o kadar

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yarın sana sessiz_lik yanıt verir, ben bu olaya hiç tanık olmayayım en iyisi tutankhamon:)

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
zynep
sizi gayet iyi anladım. itirazınıza hak veriyorum

ama artık şu yorumunuzun tamamını okumamış olmamla alakalı konuya bir son vermek istiyorum. bir yorumun son üç satırını okumamanın başıma bukadar dert açacağını bilseydim on kere okurdum.
daha önce de söyledim yorumun konuyla alakalı olmadığını düşünerek bıraktım. niçin bu kadar büyütüyosunuz.
ben daha paylaşabileceğimiz bir sürü ortak noktanın olduğunu düşünüyorum.

lütfen bu konuyu burda keselim. rica ediyorum.

Zynep' Alıntı:
tutankhamon' Alıntı:
Korsana yardımcı oluyorum... diyorsun yani açık açık?
zyneb'e hak vermemek elde değil. korsanın zararları konusunda fazla bir şey söylemeye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. çünkü bu konu gayet açık.

ama şunu tekrar hatırlatmalıyım ki eğer eğer korsana destek vermeye devam edersek, korsanı yapılacak eserler bulamaya biliriz. çünkü o eserlerin sahibi de onu meydana getirmek için emek ve mesai harcıyor. bunları finanse edemediğinde artık başka meşgaleler bulmak zorunda kalacaktır.

ben açık söyleyeyim bir şekilde arkadaşımdan veya başak bir vesileyle ele geçirip okuduğum bir kitabı "tekrar okuyacağımdan değil" sırf destek olsun kaliteli eserleri destekleyelim diye satın almaya çalışıyorum.

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Mrs.Jadem' Alıntı:
Kitabımı okurum ve gerçekten çok güzel bilgiler içeriyor ise bunu başkalarına öneririm olmadı onlara veririm,yani rafıma kaldırmam mümkün olduğunca herkesin bunu okumasını sağlarım..
bende böle yapıom genelde bide kişisel kitapları tekrar tekrar okuom arada bunalım takıldım zamanlar :S aradada rafa kaldırmak gerek yawff raf bosmu kalsın oda bilgi alsın :D

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
BEN OKURUM SONRA KİTAPLIĞIMDA KALIR  :-[
PAYLASIM İÇİN TŞK.

M

MEDİHA1

Kullanıcı
10 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
YATAĞIMIN ÜSTÜNDEKİ RAFTA DURUR KİTAPLARIM. ZATEN KİTAP KONUSUNDA ÇOK SEÇİCİ OLDUĞUMDAN ÇOĞU KİTABIMI 2. KEZ OKUMAK İSTERİM. BİR KİTABI 2. KEZ OKUYUNCA O KADAR ÇOK ŞEY FARK EDİYORSUNUZ Kİ... EĞER DEĞERLİ Bİ KİTAPSA BUNU YAPIN DERİM :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Önceden Doğuya veya Bölge Kütüphanesine veriyordum :)
Ama şimdi kendi bölümümüzde Kütüphane yapmaya karar verdik,dolap yaptırdık şimdilik işyerimle paylaşmaya başladım. :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
okuduğum vede beğendiğim kitaplarımı arkadaşlarıma veririm zaten çoğu gelmez gelenleride bi başkasına veririm mutlaka birilerinde kalır yani kitaplarım
ama bazıları varki kimseye kıyamam vermeye versemde başının etini yerim getirene kadar onlarıda kitaplığımın en güzel yerinde saklarım tekrar tekrar okumak için

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Gülşah' Alıntı:
Önceden Doğuya veya Bölge Kütüphanesine veriyordum :)
Ama şimdi kendi bölümümüzde Kütüphane yapmaya karar verdik,dolap yaptırdık şimdilik işyerimle paylaşmaya başladım. :)
Hımm iyi fikir bikaç kitabımı bende iş yeri kütüphanesine bağışlayayım en iyisi, onlar verilen kitapları benden daha iyi takip ediyorlar nede olsa. En azından daha çok kişi faydalanır.

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
çok güzel.
kitapların tozlu raflarda beklemesidini öğrenmek beni sevindirdi.