elegance35' Alıntı:
Ben size katılmıyorum Zeynep hanım..Network marketing sistemine girmişsini sanırım sizde..Başlayan insanların 3 te 2 si bu işe devam etmezler..Çünkü yeterince sebepleri yoktur onları motive decek amaçları yoktur..Bu iş sadece ek gelir iş değil..Ben 200 bin doların üzerinde aylık kazancı olan insanlar tanıdım..
Hayatınızda fark yaratacak olan nedir ? Bunlar bu sisteme girmek için sebebler..Tabiki herkesin bambaşka bir öncelikli motivasyon etkeni olabiliyor..Benim bu işi yapmamdaki öncelikli motivasyon etkenim bağımsızçalışma öneğin..
Ek Gelir
Maddi Özgürlük
Kendi İşine Sahip Olmak
Daha Fazla Boş Zaman
Bireysel Gelişim
Başkalarına Yardım Etmek
Yeni İnsanlarla Tanışmak
Güzel bir Emeklilik
Miras Bırakmak
Daha Lüx bir Yaşam
Sizde listenin başına "ek gelir" yazmışsınız zaten. Kendi işine sahip olmak kısmına gelince, kusura bakmayın ama üretilen bir ürünü pazarlamak, nasıl insanın kendi işi olarak kabul edilebilir, bu kısımda tereddütte kaldım ben biraz?
Başkalarına yardım etmek derken anlatmak istediğiniz, başka kişileri ağa dahil ederek iş olanağı sunmaksa, bir önceki yorumumda buna değinmiştim; sisteme kattığınız her kişi sizin daha fazla kazanmanıza yardımcı olacağı için, bu düşüncenin aslında "kendine kazanç sağlamak" şeklinde kabul edilebileceğini anımsatırım. Bence yani.
Yeni insanlarla tanışmak ise sanırım sisteme dahil olan kişilerle birlikte seminerlere katılmak. İnsanlar sosyal olabildikleri ölçüde yeni insanlarla tanışabilme fırsatlarını zaten kendileri yaratabilirler sanırım?
Güzel bir emeklilik konusunda bizleri biraz daha aydınlatabilirseniz kendi adıma sevinirim.
Lüks bir yaşam demişsiniz ancak benim bu sistemde çalışan arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla, hiç birisi bir eli yağda bir eli balda, havuzlu villalarda yaşayan, bu işten kazandıklarıyla 5 yıldızlı otellerde tatil yapabilme lüksüne falan sahip değiller? Elbette en tepede olan kişiler, sisteme dahil edebildikleri kişilerin çok olması nedeniyle bu avantajlardan yararlanabiliyorlar, buna karşı çıkmıyorum. Bu konuda bakınız; Ceren'in sunduğu piramit.
Elbette sisteminde karşısında değilim, özellikle seminerlerde "kişisel gelişim" "bireysel farklılık yaratma" konularının işlenmesinden, insanların motive edilmesinden hoşnutum ancak tanıtımın bu kadar göz boyayıcı bir şekilde yapılmasının altında yatan gerçeğin, aslında kendi kazancını yükseltmek amaçlı olduğunu bildiğim için, umut tacirliği yapmayın lütfen, şeklinde uyardım sadece.