Nerdesin ve nerde olmak isterdin....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sisyphos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sisyphos

Kullanıcı

Ruhen ve bedenen nerde olmak isterdiniz. Ben bedenen çalışmakta oldugum bir şirketin satış temsilciyim. İşimi en güzel şekilde sergilemek ve çıtamı yükseltmek üzereyim bundan çok memnun olmama rağmen ruhen yanlızlığı seven biri olarak Alplerin zirvesine doğru yolculuk yapmak isterdim.. Müziğim ve ben zirvede beni bekleyen bir sonsuzluk sessizlik ve refah...

Peki sen...Sen nerdesin nerde olmak isterdin...??

Nerdeyim evimdeyim kendimleyim. Olmak istediğim yerdeyim on yıl önce burada bu konumda olmayı dilemiştim Tanrıdan. Sevdiğim işi yapıyorum
nerde olmak isterim? Kafam karışık bu konuda ama huzurlu olmak istediğimi biliyorum sadece.

eğitim fakültesinde okuyorum mezun olup göreve başlamayı çok isterdim :)

Kendini Geliştir Forum'dayım.
Çok çok sevdiğim iki arkadaşımla sohbet ediyorum ve çok keyifliyim.
Nerde mi olmak isterdim?
Tatlı sohbetlerini çok çok sevdiğim Didem ve Harun ile herhangi bir yerde kahve molasında buluşmak. :)
İyi ki varsınız.

Zynep' Alıntı:
Kendini Geliştir Forum'dayım.
Çok çok sevdiğim iki arkadaşımla sohbet ediyorum ve çok keyifliyim.
Nerde mi olmak isterdim?
Tatlı sohbetlerini çok çok sevdiğim Didem ve Harun ile herhangi bir yerde kahve molasında buluşmak. :)
İyi ki varsınız.
Çok sağol Zeynep abla ya utandırdın valla (:..

Tatlı sohbetlerini çok çok sevdiğim Didem ve Harun ile herhangi bir yerde kahve molasında buluşmak.
Off off! Kadıköy vapur iskelesi ya da moda eski iskelesi ya da ev de olur ya:) Hep aklıma sokuyorsun şunu bir halledemedik!

Bu arada nerede olmak istediğimi de Zynep'in mesajı üstüne yazmış oldum:)

İyi ki varsınız.
Bence de.. İyi ki varsınız!

su an ıs yerındeyım calısıyorum ama aklım baska yerde sanırım aklımın gıttıgı yerde olmak ısterdım  :)

İşyerimde yerden 2 kat altta çalışmaya çalışıyorum..
Nerde olmak isterdim; kimsenin olmadığı bir deniz kenarında bu havada çığlak ayaklarla kumsalda yürümeyi isterdim ayrıca bu uzak bir hayal ama en sevdiğim müziklerin de bu arada bana eşlik etmesini isterdim..Su ve müzik vazgeçilmezim ruhuma en iyi hitap  :-[

adanada yım ailemin yanında seneye (istanbulda iyi bi  liseye gitmek istedigim için) istanbulda olmak istrim

Geri