S
semazen
Kullanıcı
- 19 Ocak 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
belkide dünyada en kolay şey..insan kalbi kırmak..ama en zor olanda tabiki kırılan kalbi tamir etmek..güzel bir konuydu tşkler korsan
Kendini düşünürken, başkalarının hakları olduğunu da gözardı etmeyeceğiz demekbeyzatunc' Alıntı:sana yapılmasını istemediğin birşeyi sen başkasına yapma derler amaa insanlar önce kendilerin idüşündükleri iiçin kendisi kırılmasın yeter diyorlar
şimdi bu durumu napacaz
Katılıyorum..maxMESA' Alıntı:İnsanlar her zaman sürekli birbiriyle iyi geçinmek ve anlaşmak zorunda değiller. İki insan arasında bir tartışma, anlaşmazlık mutlaka yaşanacaktır. Önemli olan çözüm odaklı düşünmek ve en az hasarla eski haline döndürmek herşeyi.
Haklısın. Bir insana aynı yanlış iki kere yapılırsa hata olmaktan çıkıp suistimal oluyor biraz .dideM' Alıntı:Katılıyorum..maxMESA' Alıntı:İnsanlar her zaman sürekli birbiriyle iyi geçinmek ve anlaşmak zorunda değiller. İki insan arasında bir tartışma, anlaşmazlık mutlaka yaşanacaktır. Önemli olan çözüm odaklı düşünmek ve en az hasarla eski haline döndürmek herşeyi.
Bazen anlık bir sinirle kırıyoruz karşı tarafı.. Fakat önemli olan bunu farketmek ve düzeltmek.. Tabii her seferinde aynı şekilde kırıp kırıp düzeltmek olmaz. Farkettiğimiz şeyleri de sonradan tekrar yapmamak da önemli. Yoksa bir anlamı yok!
Yapı itibariyle insanları kırmamaya özen gösteririm..Tabi bizde insanınz,olması gereken yerde sesimizi yükseltmeyiz,olmaması gereken bir yerde sesimizi yükseltir kalp kırarız..O anki ruh halimize odaklıdır bu düşünce...dideM' Alıntı:Katılıyorum..maxMESA' Alıntı:İnsanlar her zaman sürekli birbiriyle iyi geçinmek ve anlaşmak zorunda değiller. İki insan arasında bir tartışma, anlaşmazlık mutlaka yaşanacaktır. Önemli olan çözüm odaklı düşünmek ve en az hasarla eski haline döndürmek herşeyi.
Bazen anlık bir sinirle kırıyoruz karşı tarafı.. Fakat önemli olan bunu farketmek ve düzeltmek.. Tabii her seferinde aynı şekilde kırıp kırıp düzeltmek olmaz. Farkettiğimiz şeyleri de sonradan tekrar yapmamak da önemli. Yoksa bir anlamı yok!
Dahada bir şey demiyorum...
Kötü.manas' Alıntı:Ben kırmayan ve kırılmayan biri olma yolundayım. İyi mi kötü mü bilmiyorum.
Yok yok nitelendirilmezsin.dumankesh' Alıntı:korsan ile Bazı insanlar kırılmayı hak ediyor desem SADİST olarak nitelendirilmem umarım aynı fikirdeyim