beyzatunc' Alıntı:sana yapılmasını istemediğin birşeyi sen başkasına yapma derler amaa insanlar önce kendilerin idüşündükleri iiçin kendisi kırılmasın yeter diyorlar
şimdi bu durumu napacaz
maxMESA' Alıntı:İnsanlar her zaman sürekli birbiriyle iyi geçinmek ve anlaşmak zorunda değiller. İki insan arasında bir tartışma, anlaşmazlık mutlaka yaşanacaktır. Önemli olan çözüm odaklı düşünmek ve en az hasarla eski haline döndürmek herşeyi.
dideM' Alıntı:maxMESA' Alıntı:İnsanlar her zaman sürekli birbiriyle iyi geçinmek ve anlaşmak zorunda değiller. İki insan arasında bir tartışma, anlaşmazlık mutlaka yaşanacaktır. Önemli olan çözüm odaklı düşünmek ve en az hasarla eski haline döndürmek herşeyi.
Katılıyorum..
Bazen anlık bir sinirle kırıyoruz karşı tarafı.. Fakat önemli olan bunu farketmek ve düzeltmek.. Tabii her seferinde aynı şekilde kırıp kırıp düzeltmek olmaz. Farkettiğimiz şeyleri de sonradan tekrar yapmamak da önemli. Yoksa bir anlamı yok!
dideM' Alıntı:maxMESA' Alıntı:İnsanlar her zaman sürekli birbiriyle iyi geçinmek ve anlaşmak zorunda değiller. İki insan arasında bir tartışma, anlaşmazlık mutlaka yaşanacaktır. Önemli olan çözüm odaklı düşünmek ve en az hasarla eski haline döndürmek herşeyi.
Katılıyorum..
Bazen anlık bir sinirle kırıyoruz karşı tarafı.. Fakat önemli olan bunu farketmek ve düzeltmek.. Tabii her seferinde aynı şekilde kırıp kırıp düzeltmek olmaz. Farkettiğimiz şeyleri de sonradan tekrar yapmamak da önemli. Yoksa bir anlamı yok!
Dahada bir şey demiyorum...
manas' Alıntı:Ben kırmayan ve kırılmayan biri olma yolundayım. İyi mi kötü mü bilmiyorum.
dumankesh' Alıntı:korsan ile Bazı insanlar kırılmayı hak ediyor desem SADİST olarak nitelendirilmem umarım aynı fikirdeyim![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.