Neden insanları kırarız?

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Neden insanları kırarız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,954 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Neden insanları kırarız?
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan özlem1980
S

semazen

Kullanıcı
19 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
belkide dünyada en kolay şey..insan kalbi kırmak..ama en zor olanda tabiki kırılan kalbi tamir etmek..güzel bir konuydu tşkler korsan

B

beyzatunc

Kullanıcı
20 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
sana yapılmasını istemediğin birşeyi sen başkasına yapma derler amaa insanlar önce kendilerin idüşündükleri iiçin kendisi kırılmasın yeter diyorlar
şimdi bu durumu napacaz

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
beyzatunc' Alıntı:
sana yapılmasını istemediğin birşeyi sen başkasına yapma derler amaa insanlar önce kendilerin idüşündükleri iiçin kendisi kırılmasın yeter diyorlar
şimdi bu durumu napacaz
Kendini düşünürken, başkalarının hakları olduğunu da gözardı etmeyeceğiz demek:)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
İnsanlar her zaman sürekli birbiriyle iyi geçinmek ve anlaşmak zorunda değiller. İki insan arasında bir tartışma, anlaşmazlık mutlaka yaşanacaktır. Önemli olan çözüm odaklı düşünmek ve en az hasarla eski haline döndürmek herşeyi.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
maxMESA' Alıntı:
İnsanlar her zaman sürekli birbiriyle iyi geçinmek ve anlaşmak zorunda değiller. İki insan arasında bir tartışma, anlaşmazlık mutlaka yaşanacaktır. Önemli olan çözüm odaklı düşünmek ve en az hasarla eski haline döndürmek herşeyi.
Katılıyorum..
Bazen anlık bir sinirle kırıyoruz karşı tarafı.. Fakat önemli olan bunu farketmek ve düzeltmek.. Tabii her seferinde aynı şekilde kırıp kırıp düzeltmek olmaz. Farkettiğimiz şeyleri de sonradan tekrar yapmamak da önemli. Yoksa bir anlamı yok!

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
dideM' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
Katılıyorum..
Bazen anlık bir sinirle kırıyoruz karşı tarafı.. Fakat önemli olan bunu farketmek ve düzeltmek.. Tabii her seferinde aynı şekilde kırıp kırıp düzeltmek olmaz. Farkettiğimiz şeyleri de sonradan tekrar yapmamak da önemli. Yoksa bir anlamı yok!
Haklısın. Bir insana aynı yanlış iki kere yapılırsa hata olmaktan çıkıp suistimal oluyor biraz :).

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kendi adıma söyleyeyim dürüst ve açık olduğum için kırıyorum, haksızlığa gelemediğim için kırıyorum.
Kırılma noktalarımdan en önemlisi içtenliğimden ve dürüstlüğümden şüphe edilmesi olur. Çok güvendiğim sevdiğim bir kişi içtenliğime rağmen sözlerime davranışlarıma  kırılırsa da bu duruma bozulurum.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
dideM' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
Katılıyorum..
Yapı itibariyle insanları kırmamaya özen gösteririm..Tabi bizde insanınz,olması gereken yerde sesimizi yükseltmeyiz,olmaması gereken bir yerde sesimizi yükseltir kalp kırarız..O anki ruh halimize odaklıdır bu düşünce...
Evdede bardak dolar dolar dolarrrrr Sesimi çıkarmam,bir damla ile bardak taşar ve bardak dolana kadar çıkarmam gereken sesi o bir damlayla çıkarırım...
Kaynanana kızarsın siniri çoçugundan çıkarırsın,arkadaşına kızar iyi niyetinden susar,gider başkasından çıkarırsın...Eşine kızar,yanındakinden alırsın...
Yada hiç olamdık bir anda farklı tepki verip yanlış anlaşılırsın...Hata bir kere yapılır ikinci kez yapıldıgında bu iyi niyeti su istimal olur...Bu arada karşıdaki hatanı gerçek anlamda anlarsa...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Kırdım,kırıldım,kırıldılar,kıracaklar,kırılıcaklar, vs vs vs

Ne demiş yılmaz abi ;

Herkes kırılamaz;
bazen ipince bir dal olmak gerekir
kırılmak için:

Ama dünya kütüklerin…

Ağlayamaz herkes;
ağlayabilecek kadar büyümek gerekir:

Dünya ise küçüklerin…

Sevemez herkes;
bir orman olmak gerekir sevmek için:
Bak ki dünya çöllerin…

Dahada bir şey demiyorum...

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Bir söz vardı;  "Bak şu çeşmenin haline su içecek tası yok, kırma insan kalbini yapacak ustası yok..."
hakkatli sözmüş vesselam  :)

Ç

çocuk

Kullanıcı
2 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
neden kırarız insanları...
duygularını düşüncelerini bilmeden...
peki 3 günlük yalancı dünyada değer mi
kalp kırmak yakışır mı bize...

D

doğu-incim

Kullanıcı
13 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
insanları bilmeden istemeden kırarız yaa isteyerek olcak iş değil.tabi insanları kırmaktan haz alan bir sorunlu olmadıkça çok var öle sorunlu tip etrafta onları es geçmek gerekiyo yani hayatına komadıktan sonra  hiç bi problem yok
tamiri olmayan bi durum çok dikkat etmek gerekiyo kalp kırmamaya :)

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ben kırmayan ve kırılmayan biri olma yolundayım. İyi mi kötü mü bilmiyorum.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Niye?
Beklentilerim azaldı insanlardan, çoğundan gelecek her türlü yanlışa hazırlıklıyım. Kötü mü?

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
O anlamda değil,kırmaz ve kırılmaz olmak özellikle günümüz dünyasında,günümüz insanlarının arasında, neredeyse imkansız gibi.
Ben imkansızı, istyor ve gerçekleşebileceğine dair, bana göre yersiz bir beklentide olmanız durumuna kötü dedim.

Yukarıda açık olmadı ise bu mesajı baz alın.
Teşekkür ederim.

D

dumankesh

Kullanıcı
4 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
diyarbakır
korsan ile Bazı insanlar kırılmayı hak ediyor desem SADİST olarak nitelendirilmem umarım aynı fikirdeyim  :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Eskiden olsa bu yazıya fazlasıyla katılabilirdim ama son zamanlarda duygu dünyamda bayağı bir evrim geçirmiş olmalıyımki kafanı kır kalp kırma sözüne katılamıyacağım. Karşımdakinin kalbi kafamdan daha değersizse kırarım hiç kusura bakmasın. Zamanında kapl kırmamak adına kendini çok hiçe saymış bir insan olarak karşımdaki beni kıracak bir harekette bulunurken benim kalbimi düşünmüyorsa bendende kimse düşünceli olmamı beklemesen garii :)