NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMMM

• Konbuyu başlatan ozge.mzk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde ozge.mzk tarafından oluşturulan NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMMM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,550 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUMMM
Konbuyu başlatan ozge.mzk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
BANA YARDIM EDİNNN

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Özge:)
Nasıl bir yardım istiyorsun ..Konuyu biraz daha açabilir miydin ?

M

morinkushi

Kullanıcı
26 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
:-[ :-[ bu simgelerle sorununu çözemeyiz ki (:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
utanıyorsun galiba birazcık ama utanmana gerek yok  ;)

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
hayatımla ilgili karar veremiyorum.ne istediğimi ve ne yapacağımı bilmiyorum :(

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
İnsan kendini dışarıdan seyredemez. Üçüncü gözümüz yok.:)Ne istediğini bir başkasına da soramazsın,çünkü tanımayan bilmez dimi:) . Sen içerden ,biz dışarıdan bakalım:) burda paylaştığın her cümle,bizi senin isteklerine,seni de kesin kararlara götürecektir.Hiç şüphen olmasın :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
deli' Alıntı:
İnsan kendini dışarıdan seyredemez. Üçüncü gözümüz yok.:)Ne istediğini bir başkasına da soramazsın,çünkü tanımayan bilmez dimi:) . Sen içerden ,biz dışarıdan bakalım:) burda paylaştığın her cümle,bizi senin isteklerine,seni de kesin kararlara götürecektir.Hiç şüphen olmasın :)
Kesinlikle katılıyorum... Elinde bir fidan var ve sen çukur arıyorsun çukur ararken direk yerini soruyorsun. Bunu bizde bilemeyiz ama sen nerede olduğunu mevsim şartlarını söylersen çukuru hep beraber bulabiliriz ve sende fidanını dikebilirsin :)
Ben sorayım öncelikle turizm mezunusun öyle değil mi Özge?

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Bence işe "imza" nı değistirmekle başlayabilirsin.Ayakkabı bağcıklarını birbirine bağlamışsın ve yürümek hatta koşmak istiyorsun bu imkansız..Hayalsiz insan ölü insandır bunu unutma lütfen..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili gençler:)
Bu denli güzel yaklaşım ve  önerilerinizle Özge arkadaşınıza yardımcı olmaya çalışmanız gerçekten sevindiriciydi.
Kendi adıma teşekkür ediyorum hepinize.

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
durun hemen imzamı değiştiriyorum :)

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
önlisans turizm mezunuyum ve şuan açıköğretim iktisat bölümüne dikey geçiş yaptım. sınavlara hazırlanıyorum desem yalan olur onu bile beceremiyorum.temmuzda dikey geçiş sınavına giricem.şuan ki amaçlarım bunlar. ama hep bi gelecek kaygım var bunu yenemiyorum.açıköğretimde okurken bi işte çalışmayı düşünüyorum ve iş arıyorum. ama bulamıyorum. işe giderken akşamları da ingilizce eğitimi almak istiyorum ama sadece istiyorum :( hayallerim var ::) hatta ben çok hayal kurarım sanırım biraz sabırsızım herşey hemen olsun istiyorum ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederimm

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Aynı ben :D Hayal varsa çaba gerekiyo.. Durduk yere olmuyo.. İnşallah gereken çabaları gösteririzz :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kerim:) Ben seninde arkadaşlarınında yeterince çalışıp uğraş verdiğinize inanıyorum canım.
Başarıarınız daim olsun.

O

ozge.mzk

Kullanıcı
9 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
nolucak bu gelecek kaygımız bizim :(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Özge:)
"Ömür dediğin üç gündür...Dün geçti yarın meçhuldür..
O halde ömür dediğin bir gündür oda bu gündür ." diyorya hani şair..
Yaşadığımız anın değerini bilelim .
İnan endişeli bir bekleyiş içerisindeyiz ve yarın ne olacak hiç birimiz bilmiyoruz.
Ama yaşamak direnmektir ve güçlü olmak gerektiğinden eminiz..

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
ozge.mzk' Alıntı:
durun hemen imzamı değiştiriyorum :)
Gelecek diye kaygılanıyordun,ama hala derdini anlatabiliyorsun :)
O kaygı sadece,'akşam evde ekmeğin biteceğini düşünüp,öğlenden bir ekmek fazla almak' kadar olsun. Gerisi fuzuli yüktür.:)
Çünkü sen varsın,emeğin var :) O emeği çabayı gösterecek güç kuvvet, cesaret diliyorum sana :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Sevgili ozge.mzk :)
Evet biliyorum her kafadan bir ses çıkıyor ama sana tavsiyem ilk önce küçük hayallerinden planlarından başla.Sonra üstüne koy.Zaten sen üstüne koydukça kendine olan güvenin artacak ve bu bahsettiğin endişler ortadan kalkacak.Hiçkimsenin elinde sihirle deynek yok işte(benden başka) maalesef herşey biranda olmuyor arkadaşım...
Hadi bakalım git ingilizce kursuna yazıl biranönce ve bizlerle paylaş gelişmeleri ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...