ne iş yaparsanız yapın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan stevert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stevert

Kullanıcı
Önce sevdiğiniz işi yapın veya işinizi sevin.

Kolay kolay iş değiştirmeyin , değiştirsenizde aynı mesleğe devam etmeye çalışın.

Bir mesleğin hakkındaki herşeyi öğrenmeye gayret edin, Herşeyden bir şey öğrenmeye de gayret edin.

Her ne işşi yapıyordanız yapın insann ilişkilerini her zaman 1. planda tutun.

Herkesten farklı,kimsenin göremediğini görmek farklılıktır.farklı olun

bir idealiniz ve bir çokta hedefiniz olsun.  fakat bütün hedefler size idealinize götürebilecek olsun.

Hiç bir fırsatı düşünmeden geri tepmeyin, fırsatlar her zaman ayağa gelmez.

Ve hayatınızı paraya, rahat hayata amacına endekslemeyin.  Samimi çalışamaz, sonuca da ulaşamazsınız.

Sevgiyle kalın.

Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...

önerileriniz için teşekkürler sizinde bayramınız kutlu olsun...

evet sana katılyorum samimi çalışmazsanız sonuca ulaaşamazsınız.
şunu da eklemek istiyorum kesinlikle işinizi yaparken sakin olun. unutmayın hiçbirşey aceleye gelmez.

stevert'e katılmamak elde değil..bir de şöyle bir ekleme yapmak istiyorum;

her şeyi bilin ama BİR şeyi çok iyi bilin..

Bu destekleyici, teşvik veren öneriler için çok teşekkürler.  :)
İnsan işide sorun yaşasa da meslek sevilerek yapılıyorsa daha azimli olabiliyor, çünkü devam etmek istiyor ve bir şekilde çözüm buluyor. Belki iş yeri değişiyor ama mesleğe devam ediliyor ve daha uzun vadede sabırla başarı da elde ediliyor.

stevert' Alıntı:
.

bu çok doğru .her alanda insan ilişkileri bir adım önde yer alır,almalıdır da

Evet, insanca davranmak, iyi diyalog içinde olmak, dürüst ve verimli çalışmak önemli.

stevert' Alıntı:
Önce sevdiğiniz işi yapın veya işinizi sevin.

Kolay kolay iş değiştirmeyin , değiştirsenizde aynı mesleğe devam etmeye çalışın.

Bir mesleğin hakkındaki herşeyi öğrenmeye gayret edin, Herşeyden bir şey öğrenmeye de gayret edin.

Herkesten farklı,kimsenin göremediğini görmek farklılıktır.farklı olun

bir idealiniz ve bir çokta hedefiniz olsun.  fakat bütün hedefler size idealinize götürebilecek olsun.

Hiç bir fırsatı düşünmeden geri tepmeyin, fırsatlar her zaman ayağa gelmez.

Ve hayatınızı paraya, rahat hayata amacına endekslemeyin.  Samimi çalışamaz, sonuca da ulaşamazsınız.

Sevgiyle kalın.

Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...
Sanırım ekleyecek bir şey yok aynen katılıyorum teşekkürler.

şu an öğrenciyim okuduğum okula mecbur kaldığım için yazıldım hiç bilgi sahibi olamadan aceleyle ama şu anda okuyableceğim bölümler hakkında bilgi ediniyorum sevmeye benimsemeye çalışıyorum çok daha farklı hayallerim olmasına rağmen hayatın bana sunduğu bu seçeneği de iyi değerlendireceğime inanıyorum ya da inanmak istiyorum!

hazal93' Alıntı:
şu an öğrenciyim okuduğum okula mecbur kaldığım için yazıldım hiç bilgi sahibi olamadan aceleyle ama şu anda okuyableceğim bölümler hakkında bilgi ediniyorum sevmeye benimsemeye çalışıyorum çok daha farklı hayallerim olmasına rağmen hayatın bana sunduğu bu seçeneği de iyi değerlendireceğime inanıyorum ya da inanmak istiyorum!

Belki üzerime vaife değil ama yazdıklarınızı okuyunca ,aklımdan şu geçti;
Farkındaysanız ki siz farkında yaşıyorsunuz bence inandığınız yolda ilerleyeceksiniz. :) :) :)
Başarılar. :)

Türkiyede yaşıyorum (yaşıyoruz) ideallerimden ne kadar uzağım................... :'(

Geri