Gülşah' Alıntı:İşte anahtar cümle ; eğer kişi ruhen sağlıklı ve mutluysa keşfettiyse içinde ki cevheri , karşısında ki mutsuzsa ona daha iyi verimli yardımcı olabilir...![]()
Yani bu anahtar her mutluluğun kapısını açmaz. Bence.
Çok kesin konuşmam.
Gülşah' Alıntı:İşte anahtar cümle ; eğer kişi ruhen sağlıklı ve mutluysa keşfettiyse içinde ki cevheri , karşısında ki mutsuzsa ona daha iyi verimli yardımcı olabilir...![]()
Gülşah' Alıntı:Hemen bir şey ilave etmek istiyorum bugün buradan bir sürü güzel bilgi öğrendim ,bu tarz konular üstüne yazışarak.Eksikliklerimi tamamladım.![]()
HAKLI BİR SÖZ ama insan herzaman mutlu olamıyor 6 gün mutlu oluyorsun 7. gün de 6 günün acısı çıkıyor bu aralar durgunum canım sıkkın..........Mutluluk hep bizimle içimizde aslında. Keşfetmek gerekli bazen...
Sen mutluluğu bir başkasının bakışında ya da bir sözde ararsın. Bulamadığın zaman üzülürsün, her anın buruk geçer ama mutluluk senin bakışındır ya da o güzel sözleri bir rüzgar fısıldar kulağına. Belki de bir şarkının sözlerindedir.
Mutluluk aslında şeytanla hep yanyanadır. Nasıl o ayrıntılarda takılırsa mutlulukta öyle. Onun yanında heo bir rekabet içindedir. İkiside kendini bize gösterme çabasındadır bence....
İşte seçim burdan sonra sen hangisini istersen onla yaşarsın hayatı seçim senin.
Ya en ufak şeyde mutluluğu arayacaksın, hep güleceksin ya da hüzünlerin ardına saklanıp somurtacaksın.
Seçim senin

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.