K
Kristal
Mutluluk birazda; mutlu gözlerle baktığın herşeydedir...
Ben de bu şekilde düşündüm ama biraz daha gerçekçi yaklaştım sanırım. Bazen öyle güzelliklerin içine dalarız ki, çok zordur o iki damlayı dökmeden dönebilmek...longcoming' Alıntı:Aslında o kadar zor değil.Kaşıktaki iki damla yağ sorumluluklarımızı temsil ediyor.Sorumluluklarımızı unutmadan güzellikleri yaşayabilmektir bence mutluluk.
Demek ki; Mutluluğa damlaları döke döke ulaşacağız, dökmemeyi öğrenerek...longcoming' Alıntı:Güzel bir denklem.Söylediğinde haklısın.Herzaman iki damlayı dökmeden dönmek mümkün değildir.Ama sanırım bizi insan yapan da bu.Hata yapabiliyor olmamız.Ve diğer pencereden bakarsak acılarımız,hatalarımız olmadan mutlulukların da pek değeri kalmıyor diyalektik bir dünyada.
Bu biraz bencilce geldi bana Gülşah.Gülşah' Alıntı:İllaki içimizdeki mutluluğu birisinin çıkartması neden?
her şey seninle başlar....
Ben ufak şeylerden mutlu olabilmeyi başaran bir insanım ama genelde bu kadar kolay olduğunu düşünmüyorum, özür dilerim.Gülşah' Alıntı:Elbette tek başımıza değiliz Zeynep
Demek istediğim şey şu ; içimizdeki mutluluğu eğer önce biz keşfedersek ve özümüzü tanırsak gerisi çorap söküğü gibi gelir ve sevdiğimizin ( cinsiyet fark etmez) yaptığı en ufak bir davranış bizi gülümsetir....
Bu farklı.Gülşah' Alıntı:İşte anahtar cümle ; eğer kişi ruhen sağlıklı ve mutluysa keşfettiyse içinde ki cevheri , karşısında ki mutsuzsa ona daha iyi verimli yardımcı olabilir...