L
lilaslmn
bence kötü olan meraktan öte fazla soru sormak.hani bunu kadınlar çok yapar ya; erkeği arar ve ilk sorduğu soru :nerdesin ' dir..direk erkeğin nerdeğe olduğu ve ne yaptığı ile ilgilenirler.neden böyledir bilemedim..
Ben nerde olduğunu bildiğm için direk konuya dalarım ;D ;Dlilaslmn' Alıntı:bence kötü olan meraktan öte fazla soru sormak.hani bunu kadınlar çok yapar ya; erkeği arar ve ilk sorduğu soru :nerdesin ' dir..direk erkeğin nerdeğe olduğu ve ne yaptığı ile ilgilenirler.neden böyledir bilemedim..
Bülent' Alıntı:;D ;Droze' Alıntı:Ben yemeği gidiyorum. Bir bayan eksilmiş oldu
Kaçıyorsun sanki ama...
Afiyet olsun.
Sefalar getirdin.roze' Alıntı:Ben geldim
Kıskançlık olabilir...lilaslmn' Alıntı:bence kötü olan meraktan öte fazla soru sormak.hani bunu kadınlar çok yapar ya; erkeği arar ve ilk sorduğu soru :nerdesin ' dir..direk erkeğin nerdeğe olduğu ve ne yaptığı ile ilgilenirler.neden böyledir bilemedim..
Sen öyle zannet! ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Ben nerde olduğunu bildiğm için ...
Çok kötüsünBülent' Alıntı:Sefalar getirdin.roze' Alıntı:Ben geldim
Kıskançlık olabilir...lilaslmn' Alıntı:bence kötü olan meraktan öte fazla soru sormak.hani bunu kadınlar çok yapar ya; erkeği arar ve ilk sorduğu soru :nerdesin ' dir..direk erkeğin nerdeğe olduğu ve ne yaptığı ile ilgilenirler.neden böyledir bilemedim..
Sen öyle zannet! ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Ben nerde olduğunu bildiğm için ...
Ağır ol, ağır...SUNFLOWERS' Alıntı:Katil olurum katil :doverim :doverim
Aslında sormanın hoş olmaması kadar, sormadan söylememek de hoş değil...lilaslmn' Alıntı:kıskançlık böyle birşey değil Bülent ya.çevremde bu tip telefon konuşmalarına şahit oluyorum,hoş değil bence.insanların birbirlerine saygısı yok,dolayısıyla sevgi de azalıyor,alışkanlık başlıyor...
Kendi mükemmelliğin...bıldırcın' Alıntı:1-Konu mükemmel çok güldüm..
Senden de bunu beklerdim.bıldırcın' Alıntı:2-Sonuna kadar okumadım
3-Yanımdakine okuttum ;D ;D
Sağol. Sen de olmasan...bıldırcın' Alıntı:4-Bülent bugün senin üzerine çok gelmişler
Bu sözüm kızlara;Yokluğumdan istifade edin bakalım dönücem ben size
Tarafım belli bilen bilir ;D ;D