S
SUNFLOWERS
Yalnız doğru olan bir şey var bu mesajda.
Oda tek kadınların mükemmel olması ;D
Hatta konunun özünü çarpıtıp, işine geldiği gibi anlaması...SUNFLOWERS' Alıntı:Yalnız doğru olan bir şey var bu mesajda.
SUNFLOWERS' Alıntı:Yalnız doğru olan bir şey var bu mesajda.
Forumun erkeklerinden destek bekliyorum. :roze' Alıntı:Kesinlikle, katılıyorumSUNFLOWERS' Alıntı:Yalnız doğru olan bir şey var bu mesajda.
Bülent' Alıntı:Forumun erkeklerinden destek bekliyorum. :roze' Alıntı:Kesinlikle, katılıyorumSUNFLOWERS' Alıntı:Yalnız doğru olan bir şey var bu mesajda.
8 bayana karşın , forumda 4 erkek var maalesef. :-[Cσ∂єx, ölüdeniz, Korsan
Bülent' Alıntı:8 bayana karşın , forumda 4 erkek var maalesef. :-[Cσ∂єx, ölüdeniz, Korsan
Tek başıma da yeterim aslında da biraz destek de fena olmaz...roze' Alıntı:4 kişi destek çıksa da yeter ama kimse yok galibaBülent' Alıntı:8 bayana karşın , forumda 4 erkek var maalesef. :-[Cσ∂єx, ölüdeniz, Korsan
Bu şekilde almak tabiki egomu okşuyorBülent' Alıntı:Hatta konunun özünü çarpıtıp, işine geldiği gibi anlaması...SUNFLOWERS' Alıntı:Yalnız doğru olan bir şey var bu mesajda.
roze' Alıntı:SUNFLOWERS' Alıntı:Yalnız doğru olan bir şey var bu mesajda.
Kesinlikle, katılıyorum
Bülent' Alıntı:Tek başıma da yeterim aslında da biraz destek de fena olmaz...roze' Alıntı:4 kişi destek çıksa da yeter ama kimse yok galibaBülent' Alıntı:8 bayana karşın , forumda 4 erkek var maalesef. :-[Cσ∂єx, ölüdeniz, Korsan
En azından arada dinlenirim.
;D ;Droze' Alıntı:Ben yemeği gidiyorum. Bir bayan eksilmiş oldu
Kadınlarıda saymış ;DBülent' Alıntı:Tek başıma da yeterim aslında da biraz destek de fena olmaz...roze' Alıntı:4 kişi destek çıksa da yeter ama kimse yok galibaBülent' Alıntı:8 bayana karşın , forumda 4 erkek var maalesef. :-[Cσ∂єx, ölüdeniz, Korsan
En azından arada dinlenirim.
;DSUNFLOWERS' Alıntı:Kadınlarıda saymış ;D
Zaten hepsi öyle değil mi?SUNFLOWERS' Alıntı:Hele bu kadınlar bide akıllıysa!
TartışılırBülent' Alıntı:;DSUNFLOWERS' Alıntı:Kadınlarıda saymış ;D
Zaten hepsi öyle değil mi?SUNFLOWERS' Alıntı:Hele bu kadınlar bide akıllıysa!
;D ;D ;DZynep' Alıntı:Sonuna kadar okuyamadığım, yani kadınlara yasak olan kısma giremediğim için yapacağım yorum eksik olmaz umarım...
istisan ne demek?Bülent' Alıntı:;D ;D ;DZynep' Alıntı:Sonuna kadar okuyamadığım, yani kadınlara yasak olan kısma giremediğim için yapacağım yorum eksik olmaz umarım...
Demek ki istisanlar varmış.
Evet.SUNFLOWERS' Alıntı:istisan ne demek?
yoksa istisnamı demek istediniz sayın Bülent