Muhabirlerinin korkulu rüyası sona erdi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Harun

Kullanıcı
Web
leftinthedark.wordpress.com
İtalya’da televizyon kanallarının haber bültenlerine canlı bağlanan ve muhabirlerin korkulu rüyası haline gelen Gabriele Paolini, Rai ve Mediaset yayın kuruluşlarının şikayeti sonucu bugün görülecek mahkeme öncesinde, artık kimseye rahatsızlık vermeyeceğini söyledi.

Şimdiye kadar 20 bin haber bültenini sabote eden 35 yaşındaki Gabriele Paolini, canlı yayındaki muhabirlerin arkasına geçip Başbakan ve Papa başta olmak üzere din adamlarıyla politikacılara hakaret ediyordu.

Hakaret dolu sözlerle bağırıp çağıran ve çoğunlukla prezervatif gösterip kilisenin kürtaj konusundaki görüşlerini eleştiren Paolini yüzünden muhabirler çoğu kez yayınlarını kesmek zorunda kalıyorlardı. Hakkındaki şikayetlere, “ifade özgürlüğünü” kullandığını söylerek cevap veren Paolini’ye yönelik kurumsal düzeyde ilk defa dava açılıyor.

Gabriele Paoloini geçtiğimiz yıl Cenova Üniversitesi’nin Sosyoloji Bölümü’nde bir araştırma tezine de konu olmuştu.

paolini_gabriele--400x300.jpg

81e26e9f16711d098022f97e07df1f65.jpeg

stor_5261043_10560.jpg

Gabriele_Paolini.jpg

hahahah adama bak ya nasıl kimse engel olamamış  ;D ;D ;D Bence bu iyi bi dayak yemiştir birinden haha yani Türkiye'de olsa yerdi ve hatta yaşamı bu sıklıkta tv e çıkacak kadar da sürmezdi  ;D

hahahhahahaha çok iyiydi yaa sabah sabah
Bence bunu mizah bölümüne taşıyalım :P
Artık İtalyan halkıda bu adama alışmıştır,belki sırf onu görebilmek için haber kanalı seyrediyorlardır ;D ;D
-Nerde bizim ki,hangi kameradan çıkacak ;D

dideM' Alıntı:
hahahah adama bak ya nasıl kimse engel olamamış  ;D ;D ;D Bence bu iyi bi dayak yemiştir birinden haha yani Türkiye'de olsa yerdi ve hatta yaşamı bu sıklıkta tv e çıkacak kadar da sürmezdi  ;D
;D ;D
Bende geçen samanyolu tv nin kamerasının önünden geçtim. tv hayatıma garip bir noktadan adım attım  ;D ;D ;D

Artık İtalyan halkıda bu adama alışmıştır,belki sırf onu görebilmek için haber kanalı seyrediyorlardır 
-Nerde bizim ki,hangi kameradan çıkacak
hahaha harbiden hee adam süper ya  ;D ;D hımm çok zekice:)))))

Bende geçen samanyolu tv nin kamerasının önünden geçtim. tv hayatıma garip bir noktadan adım attım   
  ;D ;D ;D ;D ;D hey allahım yaa off:))) Harun burası Türkiye, sen o adamı örnek alma sakın sıkıştırırlar bak hahaha  ;D

Geri