morkiz
Kullanıcı
- 10 Şub 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
kankaaaa!!!hade konuş tanış bölümüne :icelimarkadasBeter_Bocek' Alıntı:Morkiz sana kanım ısındı benim beee..Gel sen benim bu forumdaki Kankam ol ne dersin..
kankaaaa!!!hade konuş tanış bölümüne :icelimarkadasBeter_Bocek' Alıntı:Morkiz sana kanım ısındı benim beee..Gel sen benim bu forumdaki Kankam ol ne dersin..
morkiz' Alıntı:haklısın gülşah abla yafGülşah' Alıntı:Örneğin sitemizde konuş tanış bölümümüzvar oradan da devam edebilirsiniz.
Gülşah' Alıntı:morkiz' Alıntı:haklısın gülşah abla yafGülşah' Alıntı:Örneğin sitemizde konuş tanış bölümümüzvar oradan da devam edebilirsiniz.
Anlayışın için teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşlara
Yok ya cidden mi..Ama ben başında da söyledim,önceleri beterin beteri bir durumdaydım şimdi kendimi geliştirip bu beterlikten kurtulmak istiyorum..Bana yardımcı olursunuz değil mi? :-\SUNFLOWERS' Alıntı:İyiki geldin
Site şenlendi sayende
olmaz mıyız kanka yaBeter_Bocek' Alıntı:Yok ya cidden mi..Ama ben başında da söyledim,önceleri beterin beteri bir durumdaydım şimdi kendimi geliştirip bu beterlikten kurtulmak istiyorum..Bana yardımcı olursunuz değil mi? :-\SUNFLOWERS' Alıntı:İyiki geldin
Site şenlendi sayende