B
Beter_Bocek
Kendimi artık geliştirmenin zamanı geldi de geçti bile..Artık beterlikten bıktım,iyi şeyler yapmaya karar verdim.Aranızda bana dayer var mı acaba? :
Hoşbulduk valla,beterlik yapmıcam..Böcek sözü veriyorum hem de.. ;Dmorkiz' Alıntı:olmaz mııı =) hoşgeldiin
Hımmm,güzel hoşuma gitti..ibrahim58' Alıntı:hoşgeldin. burda herkese yer var
Hoşbulduk..SUNFLOWERS' Alıntı:Hoşgeldin beter böcek
ama ben sen güldün diye güldüm ops kötü bişe demedm ki :-X nese yaf..Beter_Bocek' Alıntı:Ne gülüyorsun ki..Beterlik adına
Teşekkür ederim çok incesiniz,zarif bayan mı demeliyim yoksa mod mu karar veremedim :-\Gülşah' Alıntı:Sitemize hoşgeldin. Elbette öğrenmeye açık,bildiklerini paylaşmak isteyen herkeze sitemiz açık.
Hımmmm.Peki,ben neye gülmüştüm.. ;Dmorkiz' Alıntı:ama ben sen güldün diye güldüm ops kötü bişe demedm ki :-X nese yaf..Beter_Bocek' Alıntı:Ne gülüyorsun ki..Beterlik adına
Gülşah' Alıntı:Sadece Gülşah demen yeterli
:dusun :ahah ??? :kahkahaBeter_Bocek' Alıntı:Hımmmm.Peki,ben neye gülmüştüm.. ;Dmorkiz' Alıntı:ama ben sen güldün diye güldüm ops kötü bişe demedm ki :-X nese yaf..Beter_Bocek' Alıntı:Ne gülüyorsun ki..Beterlik adına
haklısın gülşah abla yafGülşah' Alıntı:Örneğin sitemizde konuş tanış bölümümüzvar oradan da devam edebilirsiniz.
Şöyle bir siteyi dolaşayım da sonra oraya da uğrarım artık Gülşah ..Gülşah' Alıntı:Örneğin sitemizde konuş tanış bölümümüzvar oradan da devam edebilirsiniz.