Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewet yha cimbom macını değistirmeyi bende cok isterdim. hemen biri bna sihirli mi neyse bi degnek versin değissin o mac...xD zira cok sinirim bozulmustu o maca zaten
o kadar çok şy var ki taraftar zihniyetlerini değiştirmek sporun sadece spor olduğu bilincini yerleştirmek insanlara çevreye,doğaya saygı,anyalış,hoşgörülü davranmayı atatürk'ün kabullenmiyenlere,yaptıklarını hiçe sayanlara iyi bir ders vermeyi ......
Hayat bu haliyle gayet güzel, acısı tatlısı, sevgisi düşmanlığı, aydınlığı karanlığı, sevinci kederi, bence değiştirilecek hiçbir şey yok, her şey gayet güzel bir dizayn içerisinde cereyan ediyor, öyle bir sihirli sopa ile değiştirilecek veya değişecek bir şey yok
Bu olmayacak soruya olmayacak bir yanıtta benden gelsin..
"Ne zengin fakir, ne sen ben fakir olsun, herkesin evi barkı olsun" der
Düzeni değiştirir eşitliği sağlardım .
Ne yani şu dünyaya çile çekmek için mi geldik herkes mutlu olsa ,kötülükler olmasa,insanlar birde cennet-cehennem kaygısı ile yaşamasa ..
Neyse zaten benimkisi olmayacak bir hayaldi: (
sanırım yine fazla abarttım ?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.