KÜTÜPHANE GÖREVLİSİ

sude19811981

Kullanıcı
KİTAPLAR ÇOK BÜYÜK İLGİ ALANIM.ÇÜNKÜ BEN BİR KÜTÜPHANE GÖREVLİSİYİM.VE İŞİMİ ÇOK SEVİYORUM.YALNIZ İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN BU ARA KİTAP OKUYAMAMAK BENİ ÇOK ÜZÜYOR.ELİMDE FRİDA DİYE BİR KİTAP VAR.FAKAT HALA TAM OLARAK BAŞLAYAMADIM.İNŞALLAH OKUMAYI DAHA ÇOK HIZLANDIRICAM.KÜTÜPHANE ÇOK YOĞUN...  ;)

Acaba tavsiye ettiğiniz kitap hakkında daha fazla bilgi verseniz daha iyi olmaz mı ::)

KİTABI BENDE KÜTÜPHANEDEN OKUYANLARIN TAVSİYESİ ÜZERİNE ALDIM.HENÜZ TAM BAŞLAMADIĞIM İÇİN BAHSETMEMİŞTİM.FRİDA ADLI BİR BAYANIN GERÇEK PORTRESİNDEN VE AYNI ERKEĞE AŞIK İKİ KIZKARDEŞİ ANLATIYOR.OKUDUĞUMDA EMİN OLUN DAHA İYİ TAVSİYE EDİCEM.YAZARI:BARBARA MUJİCA

EVET KÜTÜPHANE ARTIK KAPANIYOR.BEN EVİME GİDEYİM ARTIK.VE BUGÜN BU KİTABA BİR AN ÖNCE BAŞLAYAYIM.İYİ AKŞAMLAR

sayın sude.. itiraf etmeliyimki mesleğine çok imrendim lakin kitaplar benimde vazgeçemedim bir ilgi alanı...rica etsem mesleğin hakkında braz bilgilendrrmsn beni? mesela ben suan psikoloji bölümünün hazırlık sınıfındayım part time bir iş olarak yapabilirmiyim bu mesleği? ücret şart diil sadece kitaplara daha yakın olabilmek için..biraz konu dışına çıktım özür dilerim..teşekkürler

Geri