Kurşunkalem gibiyiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben oldum olası kurşun kalemle yazmayı çok sevmişimdir.hatalarımı silebileceğim bir yazı aracı.ama elbet silinmiyor ardında iz bırakıyor.belkide hata yapmaktan korkum öyle büyükki ...güzeldi paylaşımın için teşekkürler.

bi tane de ben eklemek isterim:
Kurşun kalem gibiyiz,Beyaz kağıtları karalayan... yani hayatımızı ve dünyamızı karalıyoruz.
teşekkürler çok beğendim.

Hiç aklıma gelmezdi ama hafızamda artık kurşun kalem misali bi izi olacak teşekürler...

Kurşunkalem gibiyiz, birisinin elimizden tutmasına izin verirsek çok şey yapabiliriz...
           ne kadar doğru ya...gerçekten olağanüstü bir yazı.Acaba benzetilmeye kalksak ne kadar daha şey çıkar...

kurşun kalem gibiyiz;içimize hangi renk yüklenmişse,onu verebiliriz,onu işleriz sayfalara,yaşamımıza...birkaç renk verebilen kurşun kalem görmedim daha ama içinde birçok renk barındırabilen insan var.Bence biz kurşun kalemin gelişmiş türlerindeniz. :)

Çok iyi!
www.kendinigelistir.com bahçesinden her geçişimde çeşit çeşit meyve topluyorum.
Ve daha iyisi de; meyveler eksilmiyor...

yorumladan birinde evrene baktığımızda herşeyden bizde bi parça var demiş herhalde olcak çünkü dünyada bulunan bütün elementler insan vücüdunda mevcut

benimde özellikle kendi başıma ürettiğim konularda aracım kursun kalemden olmuştur.bilmiyorum belkide geri dönüp telafi etmesi diğerlerine göre daha mümkün olduğu için ... Bu acıdan bakınca kurşun kalem daha bir başka boyut kazandı gözümde  :)

Cσ∂єx' Alıntı:
*Kurşunkalem gibiyiz, her fırsatta izimizi bırakabiliriz. Yaşamda var oluş nedenimiz budur, izimizi bırakmak. Belki küçük bir yolda, belki birlikte olduğumuz insanlarda, belki yetiştirdiğimiz insanlarda, ama kesinlikle arkamızda iz bırakmaya çabalamalıyız.

Ne kadar güzel bir konu,en çok eklediğim cümleye yakın buldum kendimi..
Teşekkürler paylaşım için  :)

Geri