yaratici_idea' Alıntı:En tepedekinin sorunlu olduğunu düşünüyorum.
Ama aşağıdakilerin gelenekleri böyle.
Onlara söyleyecek bir şey yok.
kesinlikle katılıyorum , ciddi sorunları olmalı.... :-\
Aman, o şekilde yaşasalar ne olur ki? :Zynep' Alıntı:Ben hep merak ederim, bu tip aykırı insanların ileriki yaşlarda halini? Yaşarlar mı acaba, o da ayrı bir soru tabi ki.
Bülent' Alıntı:Aman, o şekilde yaşasalar ne olur ki? :Zynep' Alıntı:Ben hep merak ederim, bu tip aykırı insanların ileriki yaşlarda halini? Yaşarlar mı acaba, o da ayrı bir soru tabi ki.![]()
Amin, amin.Zynep' Alıntı:Yoksa vücüdunda bir dayanma gücü var sonuçta.
Ne diyeyim, kul ıslah edememiş, Allah ıslah etsin!
Zynep' Alıntı:Bülent' Alıntı:Aman, o şekilde yaşasalar ne olur ki? :Zynep' Alıntı:Ben hep merak ederim, bu tip aykırı insanların ileriki yaşlarda halini? Yaşarlar mı acaba, o da ayrı bir soru tabi ki.![]()
Bu tiplerin uyuşturucularla aralarının iyi olduğu çok açık zaten.![]()
Yoksa vücüdunda bir dayanma gücü var sonuçta.
Ne diyeyim, kul ıslah edememiş, Allah ıslah etsin!
çok mantıklı :morkiz' Alıntı:ops yanlış anlamayın ama eşiyle nası öpüşüp koklaşıodur die bi soru geldi aklıma
![]()
Doğrusu bende merak ettimgôz∂є' Alıntı:küpeleri çıkarnca nasıl oluyor acaba ;DKristal' Alıntı:Burun deliklerini genişletmiş ;D
Safari' Alıntı:Doğrusu bende merak ettimgôz∂є' Alıntı:küpeleri çıkarnca nasıl oluyor acaba ;DKristal' Alıntı:Burun deliklerini genişletmiş ;DÇok iğrencim değil mi
![]()
morkiz' Alıntı:ops yanlış anlamayın ama eşiyle nası öpüşüp koklaşıodur die bi soru geldi aklıma
![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.