küpe meraklısı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gozde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gozde

Kullanıcı
57439887bb5.png

bıldırcın' Alıntı:
Bence bu kendine güven değilmanyaklık :P :D
yolda on kişiden dokuzu kesin tuhaf tuhaf bakıyordur (hatta bakamıyordur )  :P
ben hayatta bu suratla dolaşamam, takdir ettim gerçekten  ;D

bir insan kendine bunu neden yapar ki ?  :dusun

herkesin kendi seçimi olsa da; insanlar doğaya zara verdikleri gibi kedi bedenlerine bunu yapabiliyorlar doğanın bir parçası olarak ...
bunun kendine güven ile değil bilakis güvensizlik ile ilgisi olduğunu düşünüyorum..

tamam gerçekten kötü bir görüntü ama,bu insanı böyle birşey yapmaya iten sebepleri düşünüyorum.neden bu kadar dikkat öekmek istemişki acaba..

lilaslmn' Alıntı:
         tamam gerçekten kötü bir görüntü ama,bu insanı böyle birşey yapmaya iten sebepleri düşünüyorum.neden bu kadar dikkat öekmek istemişki acaba..
sebep kendini sevmiyor hatta nefret ediyor başka açıklama olamaz...

ayaklı süzgeç bu resmen :D buna benzer birini daha görmüştüm ama bu kadar abartılı değildi :D

ilk resim dehşet verici.... :o

ancak kabile bayanları bunları gelenekleri olduğu için yapıyor diye biliyorum...
her yaş günlerinde boyunlarına bir halka takılıyor böylelikle boyun kasları gelişmiyor ve ince kalıyor eğer kadın; kabile reisi tarafından yani tarihleri boyunca belirlenmiş ve suç olarak nitelendirilen herhangi bir şey yaparsa (özelliklede zina) o zaman kadının boynundaki halkalar hepsi aynı anda olmak üzere açılıyor ve boyun kasları başı taşıyamayacak kadar zayıf olduğu için boynu kırılıp ölüyor... (bir belgesel programından alıntı)

En tepedekinin sorunlu olduğunu düşünüyorum.
Ama aşağıdakilerin gelenekleri böyle.
Onlara söyleyecek bir şey yok.

Geri