Küçük Kız!! :'(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Safari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Safari  gerçekten böyle muhteşem bir yazıyı bizimle paylaştığın için teşekkürler.Okudum ve ne kadar etkilendiğimi kelimelerle ifade etmem zor  :'( .Yazının içinde en önemli vurguların hayatımızda o kadar çok yeri var ki; gerçekten böyle bir aşkı yakalamak zor.Bulduğumuz anda da kıymetini bilmek zaten aşkın sürekliliğni getirir...
Sanırım fazla söze gerek yok. Tekrar teşekkürler...

aşkın' Alıntı:
Safari  gerçekten böyle muhteşem bir yazıyı bizimle paylaştığın için teşekkürler.Okudum ve ne kadar etkilendiğimi kelimelerle ifade etmem zor  :'( .Yazının içinde en önemli vurguların hayatımızda o kadar çok yeri var ki; gerçekten böyle bir aşkı yakalamak zor.Bulduğumuz anda da kıymetini bilmek zaten aşkın sürekliliğni getirir...
Sanırım fazla söze gerek yok. Tekrar teşekkürler...
Rica ederim..
Yazı gerçekten benim nazarımda 4x4'lük
yanıldığımız nokta(!) sizinde söylediğiniz gibi..
Bulduğumuz anda da kıymetini bilmek zaten aşkın sürekliliğni getirir...

Merhaba daha once kimseye yazmadim ama bu kadar guzel bir yaziyi paylastigin icin cok ama cok tesekkur ederim.Sagol Allah gonlune gore versin.

grçektende çok güzel bir yazıydı
peki ama erkeklerin içinde yok mu o küçük çocuk
:)
paylaşım için teşekkürler

çok güzel bir yazı ilk önce ne bu klişeler diyorsun ama gelişme bölümü çok heyecanlı.bence kadınlarda erkekleri küçük oğlan gibi görürse her iki tarafta üzülmez.

bu yazıyı başka bir sitede okumuştum ve orayada aynen şunları yazmıştım..

ne güzel bir sevgidir ve ne güzel anlatmışş adam karısına olan sevgisini..

böyle bir aşk anlatılmaz yaşanır ancak sevdiğin insan yanında olsun da ister aç uyu ister tok sadece seni sevdiğini hissedebilmek önemli olan kadınlar için bunu hissettiğimiz andada herşey kendiliğinden mükemmelleşiyor zaten. ne para ne pul ne araba ne ev insan mutlu almak istediğinde olabiliyor ve sevince herşeye katlanılıyor bir şekilde..

ne mutlu bunu hissettiren erkeklere ve ne mutlu bunu yaşayabilen herkese.

işte budur diyorum başka da denecek bişi yok herhalde.. 

bende böylesine mutlu olmayı isterdim ama aşk herzaman insana mutluluk getirmiyor bazen insanıncanını çok ama çok acıtıyor.. :( :( :(

Yaşı kaç olursa olsun her kadının içinde hiç büyümeyen bir küçük kız vardır.Teşekkürler Safari

Geri