Küçük Kız!! :'(

• Konbuyu başlatan Safari
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde Safari tarafından oluşturulan Küçük Kız!! :'( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,373 kez görüntülenmiş, 99 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Küçük Kız!! :'(
Konbuyu başlatan Safari
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hanifenur
Y

yigitce

Kullanıcı
23 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
yigitce2007.spaces.live.com
Hiçbir zaman karımın kulaklarına altın küpe takamadım ama her zaman aşk sözleri fısıldadım. Hiçbir zaman boynuna pırlanta gerdanlık alamadım ama hep öpücüklerle sevdim boynunu. Hiçbir zaman ona ipek elbiseler giydiremedim ama kendi bedenimle ipek elbise gibi yumuşacık sardım bedenini ve mutlu ettim onu...

mutlulugun sirri anlarda saklidir...
her güzel seyden bir anlam bulup yasamaktir sevgiyi...

cok güzel bir yaziydi...
su gibi akip gitti...
tesekkürler...

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
ßeğenmenize sevindim.. bunu ilk okuduğumdaki duygularımı anlatamam sözlerle..  :'(

G

gurbetci_kiz

Kullanıcı
20 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Safari' Alıntı:
O küçük kızı mutlu etmek dünyanın en kolay işi. Çoğu zaman birkaç tatlı söz yeterli olur. Sen o küçük kızı mutlu ettiğinde karşılığını fazlasıyla alırsın. Artık o seni rahat ettirmek için elinden gelen gayreti gösterir. Karısı mutlu olmayan erkek mutlu olamaz. Mutlu olmak isteyen erkek önce hayat arkadaşını mutlu
etmelidir. Düşünsene somurtkan, mutsuz, sürekli söylenen biriyle yolculuğa çıksan ne kadar mutlu olabilirsin.
:alkis

Mutluluk iste yaa harika, sadece biz zorlastiriyoruz mutlulugumuzu, asklarimizi, hayatimizi...

M

melek hemşire

Kullanıcı
27 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
çok güzeldi paylaşım için teşekkürler.

curciin

curciin

Kullanıcı
4 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
kesinlikle çok doğru her kadının içinde bir küçük kız vardır. sevgiye ve ilgiye muhtç bir küçük kız

N

nihade

Kullanıcı
17 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
çok güzel bir yazıydı gönlünüze sağlık inşallah karşınıza içindeki küçük kızı öldürmemiş biri çıkar  :)

M

MEHLIKASAHRA

Kullanıcı
20 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
DunYa
Bayanlarin Ruhunu cok guzel anlatan bir paylasim olmus...Tsk ler

E

emine**

Kullanıcı
16 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
çok güzel bir paylaşım zevkle okudum... herşey para demek değildir..inşallah benim karşımada küçük kızı unutmayacak biri çıkar :) ;)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
emine**' Alıntı:
çok güzel bir paylaşım zevkle okudum... herşey para demek değildir..inşallah benim karşımada küçük kızı unutmayacak biri çıkar :) ;)
İnşallah.. :)

Dadiya' Alıntı:
Sevilmeyecek kadar değil ki.. Hala yeniden okuduğumda ilk kez okumuş gibi içleniyorum..

MEHLIKASAHRA' Alıntı:
Bayanlarin Ruhunu cok guzel anlatan bir paylasim olmus...Tsk ler
Rica ederim..

mabed528

mabed528

Kullanıcı
3 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
16
Ankara
Çok güzel,duygusal bir hikaye sevgi çok önemli.

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
çook güzeldi  :'( :'(

T

TopraKanA

Kullanıcı
20 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Okuyan herkesin bı köşesinden pay cikarp uygulaması gereken bı yazı. Yapıcı.
Tesekkurler.