Küçük Kız!! :'(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Safari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
suana kadar okudugum en guzel yazılardan bırıydı cok keylı ve cok duygulu bır sekılde okudum evet o kucuk kızı kesfetmek gerekır COK TESEKKURLER

işte aslında ne yazık ki bu kadar kolayız... erkekler sürekli zor olduğumuzu söylüyolar ama gerçekten de bu kadar basit... eline koluna sağlık gerçekten muhteşemdi...

GÜZEL BİR DÖKÜMAN... YALNIZ EMEĞE SAYGI İÇİN "SİTEDE" HİÇ BİR ŞİİR VE YAZININ ALTINDA YAZARI VE ŞAİRİ BELİRTİLMİYOR... BUNA DİKKAT EDERSEK İLERİDE YAPTIĞIMIZ ALINTILAR DA PROBLEM OLMASIN. SAYGILAR
GERÇEKTEN GÜZEL BİR DÖKÜMAN

purpleduck' Alıntı:
işte aslında ne yazık ki bu kadar kolayız... erkekler sürekli zor olduğumuzu söylüyolar ama gerçekten de bu kadar basit... eline koluna sağlık gerçekten muhteşemdi...

kelebekcocuk' Alıntı:
GÜZEL BİR DÖKÜMAN... YALNIZ EMEĞE SAYGI İÇİN "SİTEDE" HİÇ BİR ŞİİR VE YAZININ ALTINDA YAZARI VE ŞAİRİ BELİRTİLMİYOR... BUNA DİKKAT EDERSEK İLERİDE YAPTIĞIMIZ ALINTILAR DA PROBLEM OLMASIN. SAYGILAR
GERÇEKTEN GÜZEL BİR DÖKÜMAN

rica ederim arkadaşlar. teşekkür ederim.

ŞİMDİYE KADAR OKUDUĞUM SAYILI GÜZEL HİKAYELERDEN BİRİ
PAYLAŞIMIN İÇİN YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM
SABAH SABAH RUHUMU AYDINLATTI BU YAZI
HERŞEY PARA DEĞİLMİŞ Bİ KEZ DAHA ANLADIK
DİLERİM HAYATINDA HERKES BU KADAR DUYARLI OLABİLİR.
HARİKAYDI....

POZİTİF' Alıntı:
ŞİMDİYE KADAR OKUDUĞUM SAYILI GÜZEL HİKAYELERDEN BİRİ
PAYLAŞIMIN İÇİN YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM
SABAH SABAH RUHUMU AYDINLATTI BU YAZI
HERŞEY PARA DEĞİLMİŞ Bİ KEZ DAHA ANLADIK
DİLERİM HAYATINDA HERKES BU KADAR DUYARLI OLABİLİR.
HARİKAYDI....
Ne güzel.. Keşke sizin gibi düşünenlerin sayısı daha çok olsa.. (!)

purpleduck' Alıntı:

;)

Teşekkürler pür dikkat okudum gerçekten de çok güzel bir hikayeydi...

valla genelleme yapmak belki doğru olmaz ama yazı kısaca bayanları mutlu etmenin yollarını anlatmış benim için bunları yapan bi sevdiğim olsa o aşk hiç bitmez ben burda yazanları sevdiğime yaparım çünkü o da karşılığını verirse o aşk neden bitsin ki?paylaşım için teşekkürler böyle bi aşk yaşamak umuduyla ;)

crazyrain' Alıntı:
valla genelleme yapmak belki doğru olmaz ama yazı kısaca bayanları mutlu etmenin yollarını anlatmış benim için bunları yapan bi sevdiğim olsa o aşk hiç bitmez ben burda yazanları sevdiğime yaparım çünkü o da karşılığını verirse o aşk neden bitsin ki?paylaşım için teşekkürler böyle bi aşk yaşamak umuduyla ;)
Nedense ben sizin yorumunuza benzer yorum yapan tanıdığım kişilere inanmıyorum inanamıyorum yada beni inandıracak birşeyler göremiyorum.. Bunun sadece dilde olduğunu düşünüyorum ..

Nedense ben sizin yorumunuza benzer yorum yapan tanıdığım kişilere inanmıyorum inanamıyorum yada beni inandıracak birşeyler göremiyorum.. Bunun sadece dilde olduğunu düşünüyorum ..
safari bence genelleme yapma ya da önyargılı davranma beni tanımıosun ki!belki karşılaştığın durumlar buna benziyor ama herkes aynı değil tabi bu senin düşüncen saygı duyuorum;)genelleme yaparsakta öyle erkekler yok derim

crazyrain' Alıntı:
safari bence genelleme yapma ya da önyargılı davranma beni tanımıosun ki!belki karşılaştığın durumlar buna benziyor ama herkes aynı değil tabi bu senin düşüncen saygı duyuorum;)genelleme yaparsakta öyle erkekler yok derim
ben sizin için yazmadım ki o an ki ve şuan da da devam eden düşüncelerimi söylemeye çalıştım.

;) daha öncede okumuştum ve hoşuma gitmiştiiii.. hep kadınları anlamak zor falan diye bir türkü tutturmuş gidiyor erkekler ama aslında kadınları anlamak okadar basittkiiii...hikaye bunu çok güzel özetliyor öyle değilmiiii?

berrak' Alıntı:
;) daha öncede okumuştum ve hoşuma gitmiştiiii.. hep kadınları anlamak zor falan diye bir türkü tutturmuş gidiyor erkekler ama aslında kadınları anlamak okadar basittkiiii...hikaye bunu çok güzel özetliyor öyle değilmiiii?

;)

Ama anlaşılmayan yanlarımızda vardır bence...

esranur' Alıntı:
'tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır' demiş atalarımız...cokk begendımm ssüpperddiiii, saolasın Safarii :)
bence bu sadece erkekler için gecerli değil, bayanlarında her zaman tatlı dilli olması gerekir svdiği insana karsıı.. ;)
haklısın arkadaşım herşey karşılıklı sende tatlı dil göstereceksin ki istemeye hakkın olsun yazı da ayrıca bir olaydı tabi okumakla bitiremedim aslında uygulaması ne kadar basit ve sonucu ne kadar hoş...
paylaşım için teşekkürler herkesin eline, yüreğine sağlık

Geri