Küçük Kız!! :'(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Safari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiçbir zaman karımın kulaklarına altın küpe takamadım ama her zaman aşk sözleri fısıldadım. Hiçbir zaman boynuna pırlanta gerdanlık alamadım ama hep öpücüklerle sevdim boynunu. Hiçbir zaman ona ipek elbiseler giydiremedim ama kendi bedenimle ipek elbise gibi yumuşacık sardım bedenini ve mutlu ettim onu...

mutlulugun sirri anlarda saklidir...
her güzel seyden bir anlam bulup yasamaktir sevgiyi...

cok güzel bir yaziydi...
su gibi akip gitti...
tesekkürler...

ßeğenmenize sevindim.. bunu ilk okuduğumdaki duygularımı anlatamam sözlerle..  :'(

Safari' Alıntı:
O küçük kızı mutlu etmek dünyanın en kolay işi. Çoğu zaman birkaç tatlı söz yeterli olur. Sen o küçük kızı mutlu ettiğinde karşılığını fazlasıyla alırsın. Artık o seni rahat ettirmek için elinden gelen gayreti gösterir. Karısı mutlu olmayan erkek mutlu olamaz. Mutlu olmak isteyen erkek önce hayat arkadaşını mutlu
etmelidir. Düşünsene somurtkan, mutsuz, sürekli söylenen biriyle yolculuğa çıksan ne kadar mutlu olabilirsin.

:alkis

Mutluluk iste yaa harika, sadece biz zorlastiriyoruz mutlulugumuzu, asklarimizi, hayatimizi...

kesinlikle çok doğru her kadının içinde bir küçük kız vardır. sevgiye ve ilgiye muhtç bir küçük kız

çok güzel bir yazıydı gönlünüze sağlık inşallah karşınıza içindeki küçük kızı öldürmemiş biri çıkar  :)

çok güzel bir paylaşım zevkle okudum... herşey para demek değildir..inşallah benim karşımada küçük kızı unutmayacak biri çıkar :) ;)

emine**' Alıntı:
çok güzel bir paylaşım zevkle okudum... herşey para demek değildir..inşallah benim karşımada küçük kızı unutmayacak biri çıkar :) ;)
İnşallah.. :)

Dadiya' Alıntı:
Sevilmeyecek kadar değil ki.. Hala yeniden okuduğumda ilk kez okumuş gibi içleniyorum..

MEHLIKASAHRA' Alıntı:
Bayanlarin Ruhunu cok guzel anlatan bir paylasim olmus...Tsk ler
Rica ederim..

Geri